Στον Πανθρακικό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Κωνσταντίνος Πλέγας, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 19άχρονος μέσος είχε ντυθεί στα ερυθρόλευκα τον περασμένο Ιανουάριο, όταν οι πρωταθλητές τον απέκτησαν από την Παναχαϊκή. Ο νεαρός θα προσπαθήσει να πάρει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του και να εξελίξει το ταλέντο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Αθανάσιου Γκαραβέλη, Κωνσταντίνου Πλέγα, με τη μορφή δανεισμού για 1 χρόνο, από την Π.Α.Ε. Ξάνθη Α.Ο. και την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός αντίστοιχα.

Ο Κωνσταντίνος Πλέγας αγωνίζεται ως μέσος και γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1997 στην Πάτρα. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία Παμπατραϊκού, ενώ τη σεζόν 2011-2012 έπαιξε στον Απόλλωνα Εγλυκάδας στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία. Στη συνέχεια τον απέκτησε η Παναχαϊκή, με την οποία υπέγραψε σε νεαρή ηλικία επαγγελματικό συμβόλαιο και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League. Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει μέχρι σήμερα. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί στα τμήματα Κ17 και Κ19 της Εθνικής Ελλάδας».