Το Γραφείο Τελετών Βανταράκη με έδρα την Πάτρα, πήγε ένα βήμα παρακάτω σε ότι αφορά τις κηδείες.

Έθεσε σε εφαρμογή την υπηρεσία «Funneral pre Planing» και καλεί όσους το επιθυμούν να κανονίσουν μόνοι τους τον τρόπο με τον οποίο θα «φύγουν» από τη ζωή…

Στα πλαίσια αυτά δημιούργησαν ένα animation video στο οποίο εξηγούν την διαδικασία με πολύ απλουστευμένο τρόπο, προσκαλώντας όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα, να απευθυνθούν στους υπεύθυνους σχεδιασμού που πρωτοπορούν για ακόμα μία φορά!

Δείτε το video:


Με λίγα λόγια με το σχεδιασμό της κηδείας σας εκ των προτέρων μπορείτε να καθορίσετε το ακριβές είδος της υπηρεσίας που θέλετε έτσι ώστε οι φίλοι και η οικογένεια σας να σας αποχαιρετήσουν όπως εσείς επιθυμείτε…

Ανατριχιαστικό; Για σκεφτείτε το, καλύτερα! Αφήνοντας την οικογένεια σας με όλα κανονισμένα από εσάς, θα έχουν να πάρουν λιγότερες περίπλοκες αποφάσεις, αφού καλούνται να το κάνουν σε μια δύσκολη συναισθηματικά στιγμή.


Σίγουρα το να σχεδιάσετε τη δική σας κηδεία σας κάνει να αισθάνεστε μια αίσθηση ανησυχίας, αβεβαιότητα ή ακόμα και φόβο. Είναι όμως κάτι πολύ συνηθισμένο στο εξωτερικό.

Έτσι μπορείς να επιλέξεις που θα πάνε τα χρήματα σου, τι φέρετρο θα χρησιμοποιήσεις, ακόμα και αν θες μια πιο διασκεδαστική κηδεία γιατί ως γνωστών, μια φορά πεθαίνεις.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων κηδειών Ελλάδος και ιδιοκτήτης του γραφείου, Νίκος Βανταράκης όπως είχε αναφέρει στο patrasevents.gr μεταξύ άλλων: «Οι απαιτήσεις του κόσμου είναι μεγάλες και οι τιμές έχουν προσαρμοστεί στην εποχή κρίσης που ζούμε, σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια που το κόστος μιας κηδείας ναι μεν ήταν πολύ υψηλότερο, όμως ο κόσμος ανταποκρινόταν πιο εύκολα. Πλέον για τη διευκόλυνση των συναλλαγών διαθέτουμε μηχάνημα POS για κάρτες και φυσικά στηρίζουμε τους πελάτες μας παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες.»

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν και για πρώτη φορά στην Ελλάδα το γραφείο τελετών Βανταράκης ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών του και φροντίζει να είναι όλα «ιδανικά» στο τελευταίο αντίο.



Μάθετε περισσότερα: