Γραπτή δήλωση κάνει ο Πατρινός επιχειρηματίας, Κώστας Χρυσανθόπουλος, ο άνθρωπος που κατάφερε να ενώσει την επιχειρηματική ελίτ της Πάτρας στο όνομα της Παναχαϊκής Συμμαχίας.

Στην δήλωση αυτή αφού καταγγέλλει τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Νίκο Οικονομόπουλο, για υποκρισία, τονίζοντας ότι ψάχνει να βρει ακόμα και σήμερα στην Αθήνα φαντάσματα επενδυτές, τον καλεί έμμεσα πλην σαφώς να παραιτηθεί από την θέση του.

Μόνο έτσι θα συνεχιστεί το ενδιαφέρον της Παναχαϊκής Συμμαχίας για την ομάδα. Η δήλωση του Κώστα Χρυσανθόπουλου έχει ως εξής: «Η αγάπη μας για την Παναχαϊκή και η διάθεση μας να ξαναγίνει η ομάδα μεγαλη οδήγησε, εν μέσω κρίσης σε μια πολύ δύσκολη  για όλους εποχή, τόσο έμενα όσο και 14 ακόμα πατρινούς συμπολίτες στο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου καλόπιστα να κτίσουμε ξανά την ιστορικά ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

Το εγχείρημα μας αγκαλιάστηκε από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και τους χιλιάδες φιλάθλους μας. Αγκαλιάστηκε και από μέλη της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής τα οποία δούλεψαν ακατάπαυστα για το συμφέρον της ομάδας ενστερνιζόμενα τη λογική του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ που εξ αρχής θέσαμε ως προϋπόθεση.

Δεν αγκαλιάστηκε δυστυχώς από το νέο Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ο οποίος όλο αυτό το διάστημα, παρά την καλόπιστη διάθεση που επιδείξαμε απέναντι του, ακόμα και σήμερα με τις ανεξήγητες ενέργειες του γκρεμίζει καθημερινά ότι εμείς με αγάπη και κόπο κτίζουμε.

Το τονίζω ξανά. Το ίδιο εξακολουθεί να κάνει ακόμα και σήμερα 30 Ιουλίου 2016 παρά την υποτιθέμενη χθεσινοβραδινή ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής την οποία ο ίδιος με περίσσια υποκρισία συνυπέγραψε κατόπιν πιέσεως των αγνών φιλάθλων της Παναχαϊκής.  

Δυστυχώς επειδή η εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του έχει αρθεί δεν μπορούμε πλέον να είμαστε μαζί του συνομιλητές και να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι. Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ εξακολουθεί να είναι παρούσα για το αύριο της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ με ότι αυτό σημαίνει. Με προϋποθέσεις όμως που γίνονται πλέον εύκολα αντιληπτές. Ο χρόνος ήδη έχει χαθεί και οι συνθήκες καθημερινά δυσκολεύουν.

Είχαν "κλειστεί" ήδη 7 παίκτες

Σας δηλώνω απλά χαρακτηριστικά ότι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ είχε αναθέσει στον παλαιό διεθνή άσσο της Παναχαϊκής και Πρωταθλητή Ευρώπης Κώστα Κατσουράνη την τεχνική ευθύνη του εγχειρήματος προχωρώντας παράλληλα σε συμφωνίες με παίκτες τεράστιας εμβέλειας οι οποίοι θα έρχονταν στην Παναχαϊκή της Γ’ Εθνικής για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Και μιλάμε για 6-7 παίκτες οι οποίοι θα πλαισίωναν με την εμπειρία τους τα σπουδαία ταλέντα της Κ20 της Παναχαϊκής και τα καλύτερα ταλέντα της ευρύτερης περιοχής που ήδη η ομάδα μας βολιδοσκοπούσε.

Οι παίκτες αυτοί περίμεναν στο ακουστικό τους μέχρι το βράδυ της Τέταρτης όπου όλοι θεωρούσαμε δεδομένη και τυπική τη διαδικασία παραχώρησης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας στην ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Αυτά πλέον χάθηκαν για φέτος.  Και η ευθύνη έχει όνομα και επώνυμο. Όσο πιο γρήγορα λοιπόν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής διευκολύνει την κατάσταση τόσο μεγαλύτερη υπηρεσία στην ομάδα θα έχει προσφέρει. Ξεκάθαρα πράγματα.

Υ.Γ. Σήμερα Σάββατο 30 Ιουλίου ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ενώ έχει ζητήσει από την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συνάντηση βρίσκεται ήδη στην Αθήνα αναζητώντας απεγνωσμένα τους επενδυτές φάντασμα τους οποίους δεν τολμά να αποκαλύψει ούτε καν στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου».