Η κολυμβητική ομάδα της ελληνικής αποστολής των Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινούν σε λίγες μέρες από τώρα στο Ρίο της Βραζιλίας, έφτασε στην μακρινή χώρα και ετοιμάζεται να δώσει την «μάχη» της στις πισίνες.

Μεταξύ των μελών της φυσικά είναι και τα δύο «χρυσά» κορίτσια της Πάτρας, η Νόρα Δράκου και η Κρίστελ Βουρνά που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας με τα χρώματα της Εθνικής, δίνοντας για ακόμα μία φορά τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν μία διάκριση.

Οι δύο κοπέλες είναι «αυτοκόλλητες» αφού εκτός από την κοινή πορεία που έχουν στον πρωταθλητισμό του υγρού στίβου, έχουν και μία βαθιά φιλία που ξεκινάει εδώ και πολλά χρόνια.

Τέσσερα χρόνια μετά...

Τα δύο κορίτσια από την Πάτρα που μας κάνουν περήφανους με την παρουσία τους στο Ρίο θα αγωνιστούν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην καριέρα τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Μαζί ήταν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012 πριν από τέσσερα χρόνια όταν ήταν 20 ετών.

Ευχή όλων των Πατρινών στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες είναι να καταφέρουν οι δύο 24χρονες πλέον κολυμβήτριες να πετύχουν τους στόχους τους, όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα μέλη της κολυμβητικής ομάδας.

Και φυσικά να είναι μαζί και μετά από τέσσερα χρόνια. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020!  Η φωτογραφία είναι από το Ρίο της Βραζιλίας όπου έφτασαν τα δύο κορίτσια μαζί με την υπόλοιπη κολυμβητική ομάδα.