Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) Αθλητικό Σωματείο με πλούσια και ποικίλη Αγωνιστική-Πολιτιστική-Κοινωνική δραστηριότητα, πιστός στις Αρχές του για δωρεάν διάδοση του ζατρικίου και όχι μόνον, έχει προγραμματίσει σειρά Εκδηλώσεων με ελεύθερη-ανοικτή (όπως πάντα) σε όλες και όλους συμμετοχή, για τον Αύγουστο του 2016.

Ανάμεσά τους ανευρίσκονται:

  1. Σιμουλτανέ στην κεντρική πλατεία Φιλίων, σε συνεργασία με την Αδελφότητα Φιλιωτών Καλαβρυτινών “Ο Άγιος Βλάσιος”, Παρασκευή  12 Αυγούστου και ώρα 20.30 (8.30μμ), στα πλαίσια Σκακιστικής Βραδυάς, με ελεύθερη και ανοικτή συμμετοχή για όλες και όλους.
  2. Ανοικτό (Open) Τουρνουά Σκάκι, με χρόνο 1 ώρα. ανά  παίκτη και με ελεύθερη/ανοικτή συμμετοχή για όλες και όλους, ανεξάρτητα από κατοχή Αθλητικού Δελτίου. Χρόνος διεξαγωγής: από Δευτέρα 29 Αυγούστου. Χώρος αγώνων: ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα ζαχαροπλαστείου Ερμείδη, άνω μέρος πεζόδρομου Καλαβρύτων. Σύστημα αγώνων: θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές. Δηλώσεις συμμετοχής: στο τηλέφωνο 6932468208 (κ. Ραζή).
  3. Σιμουλτανέ έξωθεν του ζαχαροπλαστείου Ερμείδη, άνω μέρος πεζόδρομου Καλαβρύτων, σε συνεργασία με το αναφερόμενο κατάστημα, Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 20.30 (8.30μμ), με ελεύθερη και ανοικτή συμμετοχή για όλες και όλους.
  4. Συμμετοχή ΣΕΠΟΚΕ, σε Αθλητικές/Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Φορέων/Συλλόγων/Σωματείων.