Ολοκληρώνει την καλοκαιρινή της δράση η κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» στην Πάτρα αυτό το Σάββατο για να ξεκινήσει και πάλι τις επισκέψεις της στην πόλη μας από τον Σεπτέμβριο και μετά. 

Η τελευταία δράση της κοινωνικής κουζίνας θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Παπανδρέου στο Ψαροφάι, το Σάββατο στις 30 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα. «Ο άλλος άνθρωπος» κράτησε συντροφιά στους Πατρινούς από τις 11 Ιουνίου όταν και ξεκίνησε την δράση της σε αυτή την πόλη, πηγαίνοντας από τότε κάθε Σάββατο στις μεγαλύτερες πλατείες της Πάτρας, ξεκινώντας από την πλατεία Όλγας, τον Φάρο, την Αγία Σοφία, τα Ψηλά Αλώνια και την πλατεία Ελευθερίας.

Όπως αναφέρει στην σελίδα του στο facebook το κοινωνικό μαγειρείο: «Είμαστε όλοι καλεσμένοι για να μαγειρέψουμε και να επικοινωνήσουμε, να φάμε, να χαμογελάσουμε και να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια στην Πλατεία Παπανδρέου».

Η δράση της κοινωνικής κουζίνας ξεκινάει από τον Σεπτέμβρη και το πρόγραμμα που έχει οριστικοποιηθεί είναι το εξής: 3/9, 18:00 – Πλατεία Αγίας Σοφίας, 10/9, 11:30 – Πλατεία Όλγας, 17/9, 18:00 – Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, 24/9, 11:30 – Πλατεία Ελευθερίας, 1/10, 18:00 – Πλατεία Γεωργίου.