Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή «Τα Παραμύθια της Νερομάνας» που οργανώνει το Πολύεδρο, με τις εκδηλώσεις που έγιναν στο Άνω Καστρίτσι την Τετάρτη 27 Ιουλίου.

Με θερμές αντιδράσεις και ουσιαστική συμμετοχή μικροί και μεγάλοι φίλοι των παραμυθιών παρακολούθησαν τις αφηγήσεις και τα δρώμενα που έγιναν και φέτος σε περιοχές έξω από τη πόλη, μέσα στη φύση.  Πολλοί εξ αυτών συμμετείχαν  καθημερινά από την έναρξη των παραμυθιών στην Κρήνη, το περασμένο Σάββατο, μέχρι και την τελευταία μέρα στο Άνω Καστρίτσι.

 Στην πηγή της Νερομάνας Καστριτσίου, εκτός από την Γεωργία Καρκάνη, αφηγήθηκαν παραμύθια και αρκετοί από τους παρευρισκόμενους. Ο συνταξιούχος δάσκαλος Θόδωρος Σταθόπουλος αφηγήθηκε στην ιστορία του χωριού. Ακολούθησε, όπως κάθε χρόνο το παραδοσιακό κέρασμα με φρεσκοφουρνισμένο ζυμωτό ψωμί, που έφτιαξαν οι κυρίες Άννα Ρήγα και Κούλα Θεοδωροπούλου, τυρί φέτα, φρέσκα λαχανικά από τα περιβόλια, παγωμένο καρπούζι και δροσερό νερό από την πηγή. Περπατώντας όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο κέντρο του χωριού όπου ακολούθησε η θεατρική παράσταση από την ομάδα της Ελένης Βασιλοπούλου, που ήταν  βασισμένη σε κείμενο του Χόρχε Μπουκάι.


Την τελετή λήξης της έβδομης γιορτής παραμυθιών γιορτής έδωσαν οι μικροί “παραμυθάδες” με τα αυτοσχέδια μουσικά  όργανα, που δημιούργησαν με την Λητώ-Ηλιάννα Καπέλλα.

Στη γιορτή παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ.  Ανδρέας Παπανικήτας. Εξαιρετική ήταν η συνεργασία με τον πρόεδρο, Λάμπη Χρυσικόπουλο και το κοινοτικό συμβούλιο του Καστριτσίου.

Όλοι μαζί έδωσαν υπόσχεση και ραντεβού για την 8η γιορτή Παραμυθιών το καλοκαίρι 2017.