Εντυπωσιακή παρουσία είχε η ΝΕΠ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Εφήβων/Νεανίδων-Παίδων/Κορασίδων που ολοκληρώθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Τα δυο μετάλλια που κατέκτησε ο Θάνος Ζαφειρόπουλος (1ος στα 100μ. ελεύθερο με 53.08, 2ος στα 200μ. ελεύθερο με 1.55.74) και το ένα μετάλλιο της Νεφέλης Δρακοπούλου (2η στα 50μ. πεταλούδα με 28.73) ήταν το κερασάκι στην τούρτα, ενώ πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και όλοι οι υπόλοιποι αθλητές.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην προσπάθεια του Ντίνου Κυριαζή, του Βάσσου Κωνσταντόπουλου και του Γιάννη Βαρβασαινίτη, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί. Σε γενικές γραμμές όλα τα παιδιά πέτυχαν νέα ατομικά ρεκόρ και η ΝΕΠ συμπεριλήφθηκε στις βαθμολογίες μέσα στις 25 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και στις 10 καλύτερες της επαρχίας.

Η διοίκηση και οι φίλοι της ΝΕΠ συγχαίρουν τον προπονητή Σταύρο Νταλαχάνη, όλα τα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους, που σε δύσκολες εποχές και παρά διάφορα προβλήματα που υπήρξαν στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», κράτησαν ψηλά την σημαία του συλλόγου σε Πανελλήνιο επίπεδο.