Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του ο 7χρονος ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του από ακυβέρνητη βάρκα σε παραλία της Ζακύνθου.

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών να «ξυπνήσουν» τον 7χρονο για να δουν τις πρώτες αντιδράσεις του, αποφάσισαν τελικά να το αναβάλουν αυτό και να το επιχειρήσουν σε τρία 24ωρα.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής- εντατικολόγος Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Ανδρέας Ηλιάδης στο imerazante, “ο επτάχρονος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση και πάντα σε καταστολή στη ΜΕΘ. Παρά τον αρχικό σχεδιασμό μας, να διακοπεί η χορηγούμενη αγωγή για το εγκεφαλικό οίδημα που αναπτύχθηκε, αποφασίστηκε, συνεκτιμώντας τα μέχρι στιγμής στοιχεία, να συνεχιστεί κανονικά και να επιχειρήσουμε κάτι τέτοιο σε τρια 24ωρα. Ακολούθως θα ελέγξουμε τις αντιδράσεις του εγκεφάλου οπότε θα έχουμε και μια καλύτερη εικόνα της κατάστασης. Μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι από όσα έχουμε ανακοινώσει. Έχουμε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς, τους οποίους και ενημερώνουμε. Εξακολουθούμε να κάνουμε όσα έχουμε υποχρέωση σαν ιατροί, συγκρατημένα αισιόδοξοι και με λίγη τύχη μπορούμε να τα καταφέρουμε".