Ολοκληρώθηκαν τα masters του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley για το φετινό καλοκαίρι με την Φωτεινή Ξάνθη και την Αλίκη Σπηλιωτοπούλου να κατατάσσονται στην 5η θέση και να έχουν για ακόμα ένα καλοκαίρι μία αρκετά καλή παρουσία.

Τα δύο κορίτσια του πατραϊκού βόλεϊ που είναι ζευγάρι στην άμμο τα τελευταία χρόνια προχώρησαν μάλιστα και σε μία σχετική ανακοίνωση στο facebook τονίζοντας τα εξής:

«Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν με τη συμμετοχή μας στα τελικά των masters στο sailing the club όπου και κατακτήσαμε την 5η θέση, αλλά και την ίδια θέση στην πανελλήνια κατάταξη βάση βαθμολογίας.

Τόσο η συμμετοχή μας στο τουρνουά αυτό, όσο και η θέση που τερματίσαμε είναι επιτυχία για την ομάδα μας, καθώς ήταν η πρώτη φορά που καταφέραμε να αγωνιστούμε στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος και είμαστε χαρούμενες γι' αυτό, αφού απέδωσε η δουλειά που κάναμε.

Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους που μας στήριξαν καθ' όλη τη διάρκεια της προσπάθειας μας KONAN sand sports, ΜΠΙΚΟΣ ΔΑΠΕΔΑ, FLOUSKOUNIS FOOD, ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ, GYM TONIK, CUSTOM PRINTS που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να είμαστε εκεί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Γιάννη Πετρόπουλο αλλά και τον γυμναστή μας Αλέξανδρο Πετρόπουλο. Και φυσικά ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας βοήθησαν με τον τρόπο τους σε ότι κι αν χρειαστήκαμε».