STER CINEMAS VESOMARE 
ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ 17, Πάτρα 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 28/07/2016 - 03/08/2016

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ / ICEAGECOLLISIONCOURSE(ΥΠΟΤ/ΜΕΝΟ) & (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΣΕ 3D

Σκηνοθεσία: Μάικ Θερμάιερ, Γκέιλεν Τ.Τσου

Ακούγονται οι: Ρέι Ρομάνο, Τζον Λεγκουιζάμο, Ντένις Λίρι, Τζένιφερ Λόπεζ, Κουίν Λατίφα, Σάιμον Πεγκ, Νικ Όφερμαν, Μαξ Γκρίνφιλντ

Ακούγονται οι: Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Μπέζος

Κατηγορία: Animation

Διάρκεια: 94’ 

Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.

ΣΕ ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ / THE SHALLOWS                                       

Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέ-Σερά

Πρωταγωνιστούν: Μπλέικ Λάιβλι, Όσκαρ Τζενάντα, Σεντόνα Λέγκε

Κατηγορία: Θρίλερ

Διάρκεια: 86’

H Nancy (Blake Lively) σερφάρει μόνη της σε μια απομονωμένη παραλία, όταν δέχεται την επίθεση ενός μεγάλου λευκού καρχαρία, απέχοντας μόνο μερικά μέτρα από την ακτή. Αν και 200 μόλις μέτρα από την σωτηρία της, προσπαθεί να αναμετρηθεί με τις αντοχές της.

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 2 / THE CONJURING 2    

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν

Πρωταγωνιστούν: Βέρα Φαρµίγκα, Πολ Γουίλσον, Φράνσις Ο’ Κόνορ, Μάντισον Γουλφ, Λόρεν Εσπόζιτο, Πάτρικ ΜακΌλεϊ, Μπέντζαμιν Χάιγκ, Μαρία Ντόιλ Κένεντι, Σάιμον Ντιλέινι, Φράνκα Ποτέντε, Σάιμον ΜακΜπέρνι

Κατηγορία: Θρίλερ

Οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη µε μια νέα τρομακτική υπόθεση. Αφού κατάφεραν να βοηθήσουν μια οικογένεια να καταπολεμήσει μια πανίσχυρη δαιμονική παρουσία που στοίχειωνε την οικία τους ετοιμάζονται να λύσουν το μυστήριο ενός τρομακτικού πνεύματος. Η Βέρα Φαρμίγκα και ο Πάτρικ Γουίλσον, επιστρέφουν στους ρόλους των δαιμονολόγων, οι οποίοι μεταβαίνουν στο βόρειο Λονδίνο, αναλαμβάνοντας την πιο τρομακτική ίσως υπόθεση της καριέρας τους: να βοηθήσουν μία ανύπανδρη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τα τέσσερα παιδιά της, να απαλλαχθεί από τα κακά πνεύματα που στοιχειώνουν το σπίτι της.

GHOSTBUSTERS                                   

ΣκηνοθεσίαΠολ Φέιγκ

ΠρωταγωνιστούνΜελίσαΜακάρθι, ΚρίστενΓουίγκ, ΛέσλιΤζόουνς, ΚέιτΜακίνον, ΚριςΧέμσγουορθ, ΜπιλΜάρεϊ, ΣιγκούρνιΓουίβερ, ΕλίζαμπεθΠέρκινς, ΣέσιλιΣτρονγκ, ΆνιΠοτς, ΝτανΆικροϊντ, ΈρνιΧάντσον

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Διάρκεια:116’ 

Η Erin Gilbert (Kristen Wiig) και η Abby Yates (Melissa McCarthy) υπήρξαν κάποτε ένα άσημο συγγραφικό δίδυμο, με μοναδικό δείγμα δουλειάς ένα βιβλίο το οποίο υποστήριζε ότι τα φαντάσματα ήταν υπαρκτά. Μερικά χρόνια αργότερα, η Gilbert καταφέρνει να γίνει καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Columbia, αλλά το βιβλίο της έρχεται στην επιφάνεια και την κάνει τον περίγελο της ακαδημαϊκής κοινότητας. Όταν όμως τα φαντάσματα εισβάλλουν στο Μανχάταν, είναι η παρέα της Gilbert και της Yates που θα αναλάβει δράση!

ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΓΩΓΗ / BAD MOMS

Σκηνοθεσία: Τζον Λούκας, Σκοτ Μουρ

Πρωταγωνιστούν: Μίλα Κούνις, Κριστίνα Άπλγκεϊτ, Κρίστεν Μπελ, Κάθριν Χαν

Κατηγορία: Κωμωδία

Διάρκεια: 101’

Οι σεναριογράφοι του υπερ-επιτυχημένου «The Hangover» ξαναχτυπούν, αυτή τη φορά με μια «γυναικεία» κωμωδία που αποκαθιστά την αλήθεια πίσω από τις «τέλειες μαμάδες»! Έχοντας φτάσει στα όριά της προσπαθώντας να διατηρήσει τα πάντα στην εντέλεια, μια εξαντλημένη μητέρα ενώνει τις δυνάμεις της με δύο άλλες στρεσαρισμένες μανάδες για μια αποστολή, που έχει στόχο να τις απελευθερώσει. Αποτέλεσμα; Μία γερή δόση ξέφρενης διασκέδασης, κραιπάλης και απαγορευμένων απολαύσεων, που τις φέρνει σε τροχιά σύγκρουσης με την καθώς πρέπει επικεφαλής του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ /THE LEGEND OF TARZAN ΚΑΙ ΣΕ 3D

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γέιτς

Πρωταγωνιστούν: Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Σάµιουελ Λ. Τζάκσον, Μάργκοτ Ρόµπι, Κριστόφ Γουόλτζ, Τζον Χερτ

Κατηγορία: Περιπέτεια

Διάρκεια: 109’

Τον Ιούλιο του 2016, ο Ταρζάν, ένας από τους πιο δημοφιλείς ήρωες των παιδικών µας χρόνων, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, σε μια επική περιπέτεια. Πάνε χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν (Σκάρσγκαρντ) άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή του Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδου του Γκέιστοουκ, µε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τζέιν (Ρόµπι) στο πλευρό του. Όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον Βέλγο Στρατηγό, Λεόν Ροµ (Γουόλτζ). Αυτοί όμως, που κρύβονται πίσω από την τρομερή σκευωρία δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να επακολουθήσει.


Αίθουσα 1 Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)
ICE AGE: COLLISION COURSE GR
Πεμ - Τετ: 18:30

Αίθουσα 1 ΣΕ ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ / THE SHALLOWS
Πεμ - Τετ: 20:30, 22:20

Αίθουσα 2 Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)
ICE AGE: COLLISION COURSE GR
Πεμ - Τετ: 19:30

Αίθουσα 2 ΣΕ ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ / THE SHALLOWS
Πεμ - Τετ: 21:30, 23:20

Αίθουσα 3 Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)
ICE AGE: COLLISION COURSE GR
Πεμ - Τετ: 19:00, 21:00

Αίθουσα 3 ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 2 / THE CONJURING 2
Πεμ - Τετ: 23:00

Αίθουσα 4 GHOSTBUSTERS
Πεμ - Τετ: 18:50, 21:10, 23:30

Αίθουσα 5 ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΓΩΓΗ / BAD MOMS
Πεμ - Τετ: 18:10, 20:20, 22:30

Αίθουσα 6 ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ

Αίθουσα 7 Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ 3D (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)
ICE AGE: COLLISION COURSE 3D GR
Πεμ - Τετ: 19:20

Αίθουσα 8 Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)
ICE AGE: COLLISION COURSE GR
Πεμ - Τετ: 18:00, 20:00

Αίθουσα 8 Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ / THE LEGEND OF TARZAN
Πεμ - Τετ: 22:00

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ / ME BEFORE YOU

Σκηνοθεσία: Θία Σάροκ

Πρωταγωνιστούν: Εµίλια Κλαρκ, Σαµ Κλάφλιν, Μάθιου Λιούις, Τζένα Κόουλμαν, Μπρένταν Κόιλ,Τζάνετ ΜακΤιρ, Τσαρλς Ντανς

Κατηγορία: Αισθηματική

Διάρκεια: 110’

Η Λουίζα «Λου» Κλαρκ ζει σε µια ήσυχη πόλη της Αγγλικής επαρχίας. Χωρίς καµία ξεκάθαρη κατεύθυνση στη ζωή της, η ιδιόρρυθµη 26χρονη τρέχει από τη µία δουλειά στην άλλη για να βοηθήσει οικονοµικά την οικογένειά της. Η πηγαία ζωντάνια και χαρά της θα δοκιµαστούν, όταν θα αποδεχθεί µια θέση για δουλειά, αναλαµβάνοντας τη φροντίδα του Γουίλ Τρέινορ, ενός πλούσιου νεαρού τραπεζίτη, ο οποίος πριν δύο χρόνια καθηλώθηκε σε αναπηρικό αµαξίδιο. Έχοντας χάσει την περιπετειώδη διάθεσή του, ο Γουίλ έχει καταθέσει τα όπλα. Μέχρι τη στιγµή που η Λου εισβάλλει στη ζωή του για να του υπενθυμίσει ότι η ζωή είναι κάτι που αξίζει να παλεύεις.

Βασισμένη στο βραβευμένο best seller της Τζότζο Μόις, το «Πριν Έρθεις Εσύ» θα µας υπενθυμίσει πως πολλές φορές βρίσκεις την αγάπη εκεί που δεν το περιδένεις. Και κάποιες φορές σε πηγαίνει εκεί που δεν περίμενες ποτέ ότι θα φτάσεις.