Ένα από τα αγαπημένα παιδιά του πατραϊκού μπάσκετ χόρεψε τον Ησαΐα!

Ο λόγος για τον Αχαγιώτη παίκτη του Προμηθέα Πατρών, Άγγελο Τσάμη που παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την πανέμορφη, Χρύσα Παπασταματίου.

Ο γάμος έγινε στην Ρόδο (τόπος καταγωγής της νύφης) ένα νησί με το οποίο έχει συνδεθεί για πολλά χρόνια ο Άγγελος Τσάμης, παίζοντας εκεί μπάσκετ, στην ομάδα του Κολοσσού η οποία ήταν και η αφορμή για να γνωρίσει την αγαπημένη του. Το παρών έδωσαν αρκετές προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ, αφού ο παίκτης είναι ένα από τα καλύτερα και πιο αγαπητά παιδιά.

Εκεί μεταξύ άλλων ήταν οι Νίκος Παππάς (Παναθηναϊκός), Μιχάλης Τσαιρέλης (Ολυμπιακός), Νώντας Παπαντωνίου (ΑΕΚ), Βασίλης Σιμτσακ (Αρης), Νίκος Μπάρλος (Πανιώνιος), Νίκος Αργυρόπουλος (Απόλλων Πατρών), Πέτρος Νοέας (Προμηθέας Πατρών), Θωμάς Αράπης (Ηρακλής) κ.α.

Ο γάμος αποτέλεσε ένα κοσμικό γεγονός για το νησί, ήταν ονειρικός, ενώ το ζευγάρι ήταν πανευτυχές και υπέρλαμπρο, δείχνοντας την αγάπη και τον έρωτα του. Η λαμπερή δεξίωση που ακολούθησε έγινε στο Casino Rodos, ενώ ο γάμος σε ένα όμορφο εκκλησάκι με παραμυθένια θέα!