Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στην κατάμεστη αίθουσα Press Room του Παμπελοποννησιακού Σταδίου η εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Πατρέων προς τιμήν της αποστολής που εκπροσώπησε την πόλη μας στους 5ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στην New Taipei της Ταϊβάν.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλος, Διοίκησης Διονύσης Πλέσσας, Δημοτικών Ενοτήτων Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ανδρέας Παπανικήτας, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής και Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Γεωργακόπουλος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Δημοτικών Ποδοσφαιρικών γηπέδων Κώστας Καραγκούνης, το μέλος της Αθλητικής ΕπιτροπήςΑργύρης Αργυράτος και άλλα στελέχη από τον αθλητικό τομέα του Δήμου.


Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από όλους τους αθλητές και προπονητές που εκπροσώπησαν την πόλη στη New Taipei, η αρχηγός αποστολής καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Κωνσταντίνα Καραχασάνη, γονείς αθλητών, εκπρόσωποι τοπικών Αθλητικών Συλλόγων, ο θρύλος του Ελληνικού μπάσκετ Κώστας Πετρόπουλος, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πάτρα δική μας Πόλη» και μέλος του Δ.Σ. της Παγκόσμιας οργάνωσης International Childrens Games – ICG, Νίκος Τζανάκος, το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής των ICG προπονητής του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Ορφανόπουλος, οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των αθλητικών Ενώσεων ΕΠΣΑ Δημήτρης Μπαλαφούτης, ΑΕΣΓΔΕ ΕΓΟ Γιάννης Παυλάκης, της Τ.Ε. ΕΦΟΕΠΑ Δυτικής Ελλάδας Τάκης Τζόβολος, ΕΣΚΑ-Η Αλέκος Παπαδόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας άθλησης Σπάρτης Νίκος Σελίμος και ο  Λάμπρος Λαμπρόπουλος δημοσιογράφος από την Σπάρτη.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχαν ο  σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων σε θέματα Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος και το μέλος του Διαμερισματικού Συμβουλίου Ανατολικού Τομέα και της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Βασίλης Ζώτος.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον Βίντεο που επιμελήθηκε ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος, ενώ η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, που ήταν και η εκπρόσωπος του Δήμου, παρέδωσε στο Δήμαρχο αναμνηστικό δώρο από τη New Taipei και τη σημαία των αγώνων στον Αντιδήμαρχο Παιδείας και αθλητισμού.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν αναμνηστικά-τιμητικά διπλώματα στους αθλητές, τους προπονητές και την αρχηγό της αποστολής και η εκδήλωσή έκλεισε με παράσταση από το Παιδικό Χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και μπουφέ.


Την αποστολή αποτελούσαν οι: 

-Εκπρόσωπος πόλης: Κατερίνα Γεροπαναγιώτη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

-Αγγελοπούλου Κατερίνα αθλήτρια Τάε Κβο Ντο

-Γιαχαλής Χρήστος αθλητής Τάε Κβο Ντο

-Καραμάνης Παναγιώτης αθλητής Τάε Κβο Ντο

-Καραχασάνη Κωνσταντίνα Καθηγήτρια Φ.Α. -αρχηγός αποστολής

-Κοτσόπουλος Μιχάλης προπονητής Τάε Κβο Ντο

-Κούτσης Σταύρος αθλητής Τάε Κβο Ντο

-Κρεμμύδα Μαρία αθλήτρια Τάε Κβο Ντο

-Λόη Ελένη αθλήτρια Τάε Κβο Ντο

-Μαγειροπούλου Αγλαΐα-Μαριλία αθλήτρια Τένις

-Μιχαλόπουλος Νίκος αθλητής Τένις

-Παπακωνσταντίνου Χρήστος προπονητής Τένις

-Παπαναγιώτου Δημήτρης αθλητής Τένις

-Σοφοτάσιος Αργύρης αθλητής Τάε Κβο Ντο

-Φλουσκούνης Χαράλαμπος αθλητής Τάε Κβο Ντο

-Χαραλαμπίδου Γκαβριέλα αθλήτρια Τένις.