Μια άσχημη εμπειρία έζησε η ανταποκρίτρια του Alpha στην Πάτρα, Βικτωρία Δαράτου, καθώς το βράδυ του Σαββάτου δέχθηκε επίθεση έξω από το ΠΠΝΠ στο Ρίο.

Η δημοσιογράφος είχε μεταβεί μέχρι εκεί για να κάνει ρεπορτάζ, σχετικά με το 7χρονο παιδί από τη Ζάκυνθο, το οποίο χτυπήθηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι από ακυβέρνητο σκάφος.

Αν και η δημοσιογράφος δε θέλησε να ενοχλήσει τους συγγενείς του παιδιού, ένας από αυτούς την απείλησε, λέγοντάς της πως αν δε φύγει από το σημείο θα της σπάσει την κάμερα και θα τη χτυπήσει.

Εκείνη απάντησε πως κάνει τη δουλειά της, αλλά τελικά απομακρύνθηκε μέχρι να "ηρεμήσουν τα πνεύματα".

Απευθύνθηκε στην ασφάλεια του νοσοκομείου, που την καθησύχασε, αλλά όταν προσπάθησε να εισέλθει ξανά απωθήθηκε βίαια και πάλι. Μάλιστα, όταν ένας συνεργάτης της και μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου παρενέβη, χτυπήθηκε στο κεφάλι από άλλον συγγενή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συγγενείς του μικρού αγοριού στρίμωξαν τη δημοσιογράφο σε ασθενοφόρο και την χτύπησαν με αποτέλεσμα να αποκτήσει μώλωπες, αλλά και ένα ισχυρό σοκ.

Η Βικτωρία Δαράτου έγραψε στο facebook για την δυσάρεστη εμπειρία:

Το ζήσαμε και αυτο... Μας επιτέθηκαν και μας χτύπησαν επειδη κάναμε την δουλειά μας... Ευχαριστώ τον Απόλλωνας Δάρμας και τον Dimitris Konstantinakos που με προστάτευσαν με τον καλύτερο τροπο και λυπάμαι για την παιδεία κάποιων...