Πολύ κοντά στην ιστορική αλλαγή βρίσκεται η Παναχαϊκή, καθώς επιχειρηματίες της πόλης ετοιμάζουν πρόταση αγοράς της ομάδας για να αρχίσει και πάλι η άνοδος προς τη μεγάλη κατηγορία.

Όπως αναφέρει το matchaxaias, κατά την διάρκεια της προχθεσινής συνάντησης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλη, έδωσε το παρών ο δικηγόρος και γενικός γραμματέας της ΠΓΕ Δημήτρης Τσαούσογλου, ο οποίος συζήτησε ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο η συγκεκριμένη ομάδα επιχειρηματιών θα δώσει το ποσό που θέλει να επενδύσει στην ομάδα ποδοσφαίρου και με ποιους ακριβώς όρους θα σφραγιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Το παρών από την πλευρά της ομάδας συνεργασίας δεν έδωσαν όλοι οι επιχειρηματίες, αλλά μόνο 7 από αυτούς, μαζί με τον Τ. Τσιβγινίδη, που είχε το ρόλο συμβούλου, καθώς ξέρει τα βήματα, σαν πρόεδρος του Ατρομήτου Πατρών, όταν αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική. Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι Πλ.Μαρλαφέκας, Λαϊνίώτης, Πλέσσας, Μιχαλάκος, Χρυσανθόπουλος, Λαμπρόπουλος και Κοντοθόδωρος. Σύντομα αναμένεται να βγουν ακόμα περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα.