Ένταση, φασαρία, μυρωδιές και φάτσες είναι το σκηνικό για να δοκιμάσεις την chicken caesars salad, το deluxe ή απλό burger, το club sandwich ή την ποικιλία του.

Μπαίνοντας θα δροσιστείς, ενώ θα κληθείς να επιλέξεις που θα καθίσεις ανάμεσα στα πολλά τραπεζάκια του.

Το Café Stathmos στην Όθωνος Αμαλίας για περισσότερα από 22 χρόνια, σερβίρει μεσημέρι και βράδυ συγκλονιστικά πιάτα που αν και φαίνονται απλά, η προετοιμασία τους είναι πολύπλοκη μιας και μιλάμε για χειροποίητα προϊόντα κατευθείαν από την κουζίνα του.

Χωρίς να χρησιμοποιούν τίποτα ετοιματζίδικο στα μείγματα κρεατικών, αλλά και στα dressing, ξεχωρίζουν στην Πάτρα και τώρα έρχονται στο σπίτι σου, με ένα τηλεφώνημα!

Το delivery του café stathmos ξεκίνησε να λειτουργεί για να καλύψει τις ανάγκες των πολυάσχολων φίλων του. Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ στο 2610 62.25.50 μπορείτε να παραγγείλετε το αγαπημένο σας πιάτο σε απίστευτες τιμές (τιμές εστιατορίου χωρίς επιπλέον χρέωση) και να έχετε στον χώρο σας πεντανόστιμο φαγητό.

Αυτό το οποίο μας κέρδισε στην ήδη άψογη εξυπηρέτηση του Stathmos, ήταν το γεγονός πως ότι ήρθε στο γραφείο κατά την παραγγελία ήταν σε αξιοπρεπή συσκευασία και όχι σκόρπια πράγματα σε «αλουμινόχαρτο».

Στον αστεράτο του χώρο που βρίσκεται δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό της Πάτρας και ο οποίος είναι πραγματικά φιλόξενος ισορροπείται το εξαιρετικά απολαυστικό menu με τις τιμές του.

Μια ματιά στον κατάλογο θα σας πείσει, ενώ ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε κάποιες από τις προσφορές του καθώς με κάθε ποικιλία 2 ατόμων παίρνετε δώρο 2 βαρελίσιες μπύρες!


Όποια και αν είναι η επιλογή σας το Cafe- Bar-Restaurant Σταθμός μπορεί να ανταποκριθεί με ενδιαφέρουσες προτάσεις και πληθωρικά πιάτα από 100% ποιοτικές και αυθεντικές πρώτες ύλες.

Θα σας προτείναμε την σαλάτα σίζαρ που είναι αρκετά φημισμένη στην πόλη και απογειώνεται με την secret sause, όμως θα αδικήσουμε τα υπόλοιπα πιάτα.

Δοκιμάστε το άμεσα και στο σπίτι σας!


Δείτε τον κατάλογο delivery: