Δεν είναι μόνο η πανσέληνος του Αυγούστου!

Και ο Ιούλιος έχει ολόγιομο φεγγάρι που πέρα από αλλαγές στους αστρολογικούς χάρτες αποτελεί μια καλή ευκαιρία για έξοδο με φίλους, το άλλο σας μισό ή και μόνοι σας (γιατί όχι;).

Parties, live και προτάσεις για να θαυμάσετε το φεγγάρι στην Πάτρα και στα πέριξ την Τετάρτη 20 Ιουλίου!

Ποδηλατάδα

Ελάτε να ποδηλατήσουμε παρέα με τους "Ελεύθερους Ποδηλάτες", σε μια νυχτερινή βόλτα κάτω από την καλοκαιρινή πανσέληνο.

Η συνάντηση για την ποδηλατοφεγγαράδα δίνεται στην Τριών Συμμάχων, στις 20.00 με κατεύθυνση το Ρίο.

Για τη στάση και τη διάρκεια θα αποφασιστεί επιτόπου.

Τόπος συνάντησης: Πλατεία Τριών Συμμάχων στο Ρολόι.
Ώρα Συνάντησης: 19:30 για τον τεχνικό μας έλεγχο με κουβέντα, καφεδάκι.
Ώρα Αναχώρησης: 20:00.


Βραδινό μπάνιο

Το μπάνιο στην θάλασσα τη νύχτα είναι μια υπέροχη εμπειρία που γίνεται ακόμα καλύτερη αν υπάρχει ένα ολόγιομο φεγγάρι!

#Πλαζ ΕΟΤ

Αρκετά είναι τα χρήματα που πρέπει να διαθέσει κάποιος για να κάνει το μπάνιο του σε κάποια παραλία εκτός Πατρών και αυτό εξαιτίας των καυσίμων κυρίως.

Γι’ αυτό το λόγο αρκετοί επιλέγουν παραλίες που είναι κοντά όπως η πλαζ που τις νύχτες "σφύζει" από κόσμο!

#Γιαννισκάρι

Μια ακτή με πλατιά αμμουδιά και καθαρά νερά, που εξαιτίας της δύσκολης πρόσβασης διατηρεί την φυσική ομορφιά της και αξίζει για βραδινό μπάνιο... Πάρτε ένα τρανζιστοράκι και κεράκια ρεσώ και θα δημιουργήσετε την πιο ωραία ατμόσφαιρα!

#Σελιανίτικα

Τα Σελιανίτικα είναι ο ιδανικός τόπος για όσους συναρπάζονται με τη φυσική ομορφιά και αναζητούν τη μαγεία του βουνού σε συνδυασμό με την γοητεία της θάλασσας.

Ένα πανέμορφο χωριό της Αχαΐας που απέχει 35 χλμ από την Πάτρα. 

Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος για μπάνιο βραδινό και τα συστατικά για να περάσετε όμορφα έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με τις φυσικές συνθήκες.

#Λόγγος

Ο Λόγγος, αμέσως μετά τα Σελιανίτικα, βρέχεται από τα πεντακάθαρα νερά του Κορινθιακού, ενώ προσφέρει στους επισκέπτες μια από τις ωραιότερες παραλίες της Αιγιάλειας. Ο οικισμός, διαθέτει αξιόλογη τουριστική υποδομή ενώ καταφέρνει να διατηρεί τη γραφικότητά του, γι' αυτό και αποτελεί μια θαυμάσια επιλογή για το βράδυ.


Ρομαντζάδα!

Η πόλη της Πάτρας μπορεί να φιλοξενήσει ειδυλλιακές βόλτες κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι προκειμένου να περάσετε χρόνο μαζί με το άλλο σας μισό, να περπατήσετε χέρι - χέρι και τέλος να καθίσετε σε όμορφα στέκια.

#Ραντεβού στις σκάλες της Αγίου Νικολάου!

Ξεκινήστε με καφέ λίγο πιο... πέρα στα στενά που συνδέουν την Άνω Πόλη με την Κάτω.

Η Πλατεία Μαρκάτου, η Γεροκωστοπούλου, η Ηφαίστου η Υψηλάντου και όλα τα μέρη τριγύρω διαθέτουν ρετρό περιβάλλον. Χαθείτε στα ήσυχα πλακόστρωτα σοκάκια και όταν βραδιάσει καλά-καλά, πάρτε τον δρόμο για το Kάστρο!

Εκεί, θα καθίσετε ήσυχα με την Πάτρα - πιάτο.

#Ραντεβού πάνω στο... κύμα!

Να πάτε στην Μαρίνα της Πάτρας που έχει φιλοξενήσει και φιλοξενεί τα περισσότερα ζευγάρια από κάθε άλλο μέρος της πόλης.

Δώστε ραντεβού στο θεατράκι και περπατήστε μέχρι όσο αντέχετε δίπλα στην θάλασσα.

#Ραντεβού στα... ψηλά!

Φώτα, δέντρα, παγκάκια και πολλές επιλογές!

Η πλατεία Υψηλών Αλωνίων ήταν ανέκαθεν σημείο συνάντησης... Βγείτε για φαγητό με ποτό σε ένα από τα πολλά hot spots της περιοχής! Θα σας εκπλήξει το εύρος των επιλογών!


Full moon duo στο Deux Iles!

O dj Petros Sarantopoulos συναντά τον dj Marini και μαζί θα βάλουν ωραίες μουσικές για να περάσουμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα.

Δίπλα στην θάλασσα σε ένα σημείο που μπορούμε να απολαύσουμε το φεγγαρόφωτο, χωρίς ωστόσο να οργανώσουμε μια ολόκληρη εκδρομή.

Στην παραλία των Ροϊτίκων από τις 21:00 το βράδυ!

Βeach party στο La Mer!

Ο dj Tasos Gavriliadis & Dj Dello στρώνουν το έδαφος για ένα καλοκαιρινό beach party με πανσέληνο.

Στην παραλία της Καλόγριας και στο υπέροχο La Mer έρχεται μια όμορφη βραδιά που θα σας επιτρέψει να περάσετε όμορφα ενώ χαζεύετε το φεγγάρι.

Διασκέδαση μέχρι αργά τα ξημερώματα αλλά και βραδινό μπανάκι που όπως επισημάναμε παραπάνω είναι μια σούπερ πρόταση για την πανσέληνο του Ιουλίου!

Mίμης Πλέσσας μέχρι το... Χάραμα!

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου, στη δεύτερη πανσέληνο του καλοκαιριού, η γραφική πλατεία στο Χάραμα θα πλημμυρίσει από τις μοναδικές και αγαπημένες μελωδίες του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη και μαέστρου Μίμη Πλέσσα. Και τι πιο ταιριαστό για την «συνοικία των Ονείρων»!

Αθάνατα κομμάτια του Ελληνικού Κινηματογράφου που μας έχουν κάνει να τραγουδήσουμε, να χαρούμε, να ερωτευθούμε. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από όλες τις ηλικίες και έχουν τραγουδηθεί από όλους τους μεγάλους ερμηνευτές της ελληνικής σκηνής. Μεγάλα λαϊκά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, μοναδικές και πασίγνωστες μπαλάντες… και πάντα μια δόση jazz που τόσο αγαπάει ο Μαέστρος, ερμηνευμένα από φωνές που σέβονται και αναδεικνύουν αυτό το σημαντικό ρεπερτόριο διαχρονικών επιτυχιών.

«Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Άμα δείτε το φεγγάρι», «Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι» είναι μερικές από τις μουσικές που θα υμνήσουν την πανσέληνο του Ιούλη στη φεγγαρόφωτη γειτονιά.

Μαζί του θα τραγουδήσουν η Λίζα Ανδρέου, ο Κώστας Τζιαγκούλας, η Μυρτώ Καμβυσίδη και ο Γιάννης Στάθης, οι οποίοι και θα συνεχίσουν την βραδιά έως το χάραμα!

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 10:30 το βράδυ.


Αhou band στην πλαζ!

Σιωπηλοί, σεμνοί, καθηλωτικοί. Από τις πιο, σφιχτά, δεμένες μπάντες στην Πάτρα που αυτοσχεδιάζουν και σε κάνουν να τους ερωτεύεσαι…

O Σταύρος Ναθαναήλ (τραγούδι), ο Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος (κιθάρα) η Ελίνα Μαυρίδη (τραγούδι) και ο Μάριος Δημητρόπουλος αποτελούν τους Ahou oι οποίοι θα παίξουν και θα τραγουδήσουν το βράδυ της Τετάρτης στην Πλαζ.

Ένα full moon party σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο από τις 21:30 και μετά.