Η Almeda Errell είναι μια 71χρονη γυναίκα που έχασε πριν από λίγο καιρό το γιο της, αλλά στην κηδεία του συνάντησε τον έρωτα της ζωής της, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Μετά λοιπόν από τρεις εβδομάδες, αυτή και ο Gary Hardwick που είναι σήμερα 18 ετών -και παλιότερα είχε σχέση με μια 77χρονη- παντρεύτηκε σε μια τελετή που κανόνισε μέσα σε 6 μέρες. Όπως λένε μάλιστα, η πρώτη τους σεξουαλική επαφή ήταν μετά το γάμο! «Ήταν υπέροχο, πέρα από τα πιο τρελά μου όνειρα», είπε ο Gary και πρόσθεσε: «Είναι πραγματικά η γυναίκα των ονείρων μου και η σωματική πλευρά της σχέσης μας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη». Σε αυτά συμφώνησε και η 71χρονη η οποία πρόσθεσε ότι ποτέ δεν είχε τέτοια σχέση στο παρελθόν.

Το ζευγάρι τώρα ζει στο σπίτι της Almeda, στο οποίο επίσης ζει και ο εγγονός της 71χρονης, ο οποίος είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από το νέο της σύζυγο.

Η ίδια λέει ότι είχε περάσει πολλά δύσκολα χρόνια από τότε που είχε χάσει τον πρώτο σύζυγό της και τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν έχασε τον πρωτότοκο γιο της. «Έψαχνα μια αδελφή ψυχή», πρόσθεσε αναφερόμενη στη σχέση της με τον 18χρονο πλέον Gary. Ο νεαρός παραδέχεται ότι έχει μια έλξη προς τις μεγαλύτερες γυναίκες και γι’ αυτό το λόγο είχε σχέση και με μια 77χρονη στο παρελθόν. Μετά από την απώλεια της πρώην συντρόφου του έπεσε σε κατάθλιψη και η 71χρονη τον βοήθησε να το ξεπεράσει.

Το ζευγάρι αναφέρει επίσης ότι ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά και γι’ αυτό πήραν την απόφαση να παντρευτούν μέσα σε τρεις εβδομάδες. Τώρα απολαμβάνουν την κοινή ζωή τους, αδιαφορώντας για τα βλέμματα στο δρόμο και τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας τους.