Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά και η μόδα προστάζει ανάλαφρα ρούχα και spicy κοσμήματα! 

Πριν ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές εξορμήσεις, πρέπει να ανανεωθείτε και επειδή, για να αλλάξει ολόκληρη η γκαρνταρόμπα σας θα πρέπει στο τέλος να ξεχάσετε τις διακοπές, υπάρχει μια πιο οικονομική λύση. Να ανανεώσετε τα κοσμήματά σας στο Jools Silver Jewellery!

Είναι γνωστό ότι με το κατάλληλο κολιέ, βραχιόλι, ρολόι ή σκουλαρίκι, ακόμη και το απλό μαύρο φόρεμα αποκτά μία εσάνς ξεχωριστή. Βέβαια, και διακοπές να μην πάτε, το δαχτυλιδάκι σας θα το χρειαστείτε. Εξάλλου, ποιά γυναίκα χρειάζεται συγκεκριμένο λόγο για να αγοράσει ένα κόσμημα; Καμία!


Ποιά είναι όμως η εταιρεία JOOLS;

Η JOOLS είναι μια ελληνική εταιρεία που χαρακτηρίζεται για τη μοναδικότητα των σχεδίων της, με κοσμήματα εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας παγκοσμίως.

Στις συλλογές της JOOLS  θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία elegant σχεδίων σε προσιτές τιμές.

Για φέτος οι προτάσεις της JOOLS είναι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, cuffearrings, μεγάλα τσόκερ, συνδυασμένα με εντυπωσιακά μακριά δαχτυλίδια και palmbracelets, που είναι η πιο hot επιλογή για να συμπληρώσει υπέροχα μια λαμπερή εμφάνιση.


Η JOOLS σας περιμένει όλους στα 7 exclusive shops της, που βρίσκονται στο πολυκατάστημα Άττικα, στην οδό Ερμού, στο SmartPark στα Σπάτα, στο RiverWest στο Αιγάλεω, στο Περιστέρι, στο Χαλάνδρι, στο νέο κατάστημα στην Πάτρα, καθώς και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργασίας σε 200 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, για να επιλέξετε μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Μη χάνετε καιρό... στη Μαιζώνος 80 σας περιμένει κάτι συναρπαστικό και ταυτόχρονα κομψό και φινετσάτο. Κάτι που θα δώσει λάμψη στις εμφανίσεις σας, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο... ξεχωριστές. Κάτι που θα κάνει τις βόλτες στην πόλη, να έχουν άρωμα κοσμοπολίτικου νησιού... και όλα αυτά στο κέντρο της Πάτρας!