Στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που ετοιμάζουν οι μελανόλευκοι του Απόλλωνα, οριστικοποιήθηκαν άλλα δυο, που θα γίνουν 10-11 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Απόλλων σύμφωνα με το matchaxaias θα λάβει μέρος σε ένα μίνι τουρνουά του Άρη και πέραν των κίτρινων του Βορρά με τους οποίους θα παίξει, θα δώσει ένα ακόμη φιλικό με ομάδα που όμως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή.

Λίγο νωρίτερα (Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου) είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό με τον Ολυμπιακό στο Μέτσοβο όπου θα βρίσκονται οι «μελανόλευκοι», ενώ για το διήμερο αμέσως μετά τα φιλικά στη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζει είτε τουρνουά, είτε μεμονωμένο μεγάλο φιλικό στο κλειστό της Περιβόλα για τα 90 χρόνια ζωής του συλλόγου.

Εδώ, επικρατέστερος αντίπαλος δείχνει να είναι η ΑΕΚ, αν τελικά γίνει ένα μόνο παιχνίδι, κάτι όμως που κι αυτό ακόμη είναι στα «σκαριά».

Από κει και πέρα είναι δεδομένο ότι ο Μέξας έχει ζητήσει πολλά φιλικά, κοντά στα δέκα συνολικά και ένα κομμάτι από αυτά θα γίνουν και στην αχαϊκή πρωτεύουσα, έτσι ώστε οι Αχαιοί να πάρουν να πάρουν μια πρώτη γεύση της ομάδας για τη νέα περίοδο.