"ΕΠΙΜΟΝΗ" 

Αν σπείρεις επιμονή θα θερίσεις νίκη...

Με αυτό τον τίτλο το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων μας καλεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των Χορευτικών Τμημάτων του σε ένα χώρο τέχνης που τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλειφθεί, το Εργοστάσιο (ή θέατρο) Τέχνης της Ακτής Δυμαίων.

H εκδήλωση θα γίνει όπως κάθε χρόνο σε δύο σκέλη, στις 29 Ιουνίου και στις 2 Ιουλίου

Όπως πέρυσι λοιπόν η εκδήλωση θα είναι υπαίθρια αφού ο εσωτερικός χώρος του Εργοστασίου παραμένει σε κακή κατάσταση.

Θα παρακολουθήσουμε δύο παραστάσεις με την παρουσίαση διαφορετικών χορών και χορογραφιών από όλη την Ελλάδα και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Να σημειώσουμε πως ορισμένα από τα μέλη του, προχώρησαν σε μία πράξη εθελοντισμού, βοηθώντας τους λιγοστούς ανθρώπους των συνεργείων του Δήμου, στο στήσιμο της σκηνής που θα φιλοξενήσει τους χορευτές.


Η εκδήλωση των Χορευτικών Τμημάτων του Δήμου θα γίνει σε ένα χώρο που έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια από τους φορείς και την πολιτεία. 

Η επιλογή του και φέτος έχει μία συμβολική σημασία: Το θέμα της εκδήλωσης και ο τίτλος της λέγεται «Επιμονή». Επιμονή ενάντια στην εγκατάλειψη της τέχνης, εγκατάλειψη των αξιών, σε έναν χώρο που έχει ξεχαστεί από όλους και στον οποίο οι χορευτές του Δήμου πρόκειται να δώσουν με τον χορό τους, με την κίνηση τους και την τέχνη τους, ζωή.

Την γενική επιμέλεια της παράστασης έχει ο υπεύθυνος του χορευτικού Χρήστος Γιαννόπουλος.

Ώρα έναρξης: 21.15