Το πρώην κτίριο του Λιμεναρχείου Πατρών, στο παλαιό λιμάνι θα προτείνει ο Κώστας Πελετίδης για να μετατραπεί σε φοιτητική στέγη, στη συνάντηση που θα έχει με την αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου.

Ως γνωστόν η Σία Αναγνωστοπούλου έστειλε αίτημα συνάντησης με τον Δήμαρχο, που έγινε αμέσως αποδεκτό και θα γίνει συνάντηση την Παρασκευή στο Δημαρχείο. Η κ. Αναγνωστοπούλου στην επιστολή της, ζήτησε από τον Δήμαρχο να προτείνει χώρο για τη δημιουργία φοιτητικής στέγης. Έτσι, ο Δήμαρχος Πατρέων θα ζητήσει να αξιοποιηθεί το πρώην κτίριο του Λιμεναρχείου Πατρών, το οποίο προτίθεται ο Δήμος να το παραχωρήσει για τέτοια χρήση.

Πρόκειται για ένα μεγάλο κτίριο που έχει θέα την θάλασσα, ένα κτίριο που μετά τον σεισμό του 2008 έχει εγκαταλειφθεί και το οποίο έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει η ωραιότερη φοιτητική εστία στη χώρα. Αρκεί βέβαια να γίνουν οι ανάλογες εργασίες αναστήλωσης. Μένει να δούμε τι θα απαντήσει η κυβέρνηση αφού μη ξεχνάμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη και η κόντρα του Δήμου με το θαλάσσιο μέτωπο.