Ένας υπαίθριος χώρος, μέσα στην καρδιά της Πάτρας έχει μετατραπεί τις τελευταίες νύχτες σε… εξοχικό οίκο ανοχής!

Μπορεί το φαινόμενο της υπαίθριας πορνείας στο γνωστό τετράγωνο μεταξύ της Μιαούλη και της Τσαμαδού, κατά μήκος του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου να έχει μειωθεί και να μην περιμένουν μία πλειάδα κοριτσιών από την Αφρική να βρουν «πελάτη», οδηγό ή και περπατητή, όμως υπάρχει ακόμα.

Απλά γίνεται με πιο διακριτικό τρόπο πλέον για να μην προκληθούν αντιδράσεις από τους κατοίκους που θα έχουν σαν συνέπεια τον ερχομό της αστυνομίας. Τα κορίτσια λοιπόν πια δεν είναι πολλά.

Συνήθως είναι μόλις δύο κοπέλες από την Αφρική, ψηλές, με όμορφα κορμιά, με αισθησιακή εμφάνιση, που όμως δεν την πέφτουν «χύμα» στον πελάτη, αλλά περιμένουν να κάνει αυτός νόημα.

Όταν πέφτει το σινιάλο, το ραντεβού (εφόσον δεν υπάρχει όχημα) δίνεται συνήθως σε έναν ακάλυπτο χώρο που βρίσκεται κατά μήκος της Ρήγα Φεραίου (μετά το ύψος της Γούναρη στον δρόμο προς τον Άγιο Ανδρέα).

Στον χώρο αυτόν υπάρχουν συνήθως παρκαρισμένα ένα με δύο βανάκια που βολεύει τις δύο κοπέλες και τους πελάτες τους για να κάνουν τα… δικά τους και ενίοτε, εφόσον είναι προχωρημένη ώρα και δεν περνάει κόσμος από εκεί να το… προχωρήσουν το όλο θέμα.

Λεπτομέρεια: Στον… «καμπριολέ» οίκο ανοχής, ποτέ δεν βρίσκονται οι δύο κοπέλες μαζί. Πάντα η μία από τις δύο κρατάει «τσίλιες» και περιμένει την σειρά της για να βρει και αυτή «πελάτη».