ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Κριέ, ελπίζω τις επόμενες μέρες να μην αφήσεις να σ' επηρεάσουν οι επαγγελματικές σου εκκρεμότητες σε σημείο που να μην κοιμάσαι για να ολοκληρώσεις έγκαιρα την έξτρα δουλειά που άδικα σου φορτώνουν. Αντέδρασε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Με κάποιο τρόπο πρέπει να συνειδητοποιήσεις πόσο περιορίζεις εσύ ο/η ίδιος/α τον εαυτό σου μέσα στην εργασιακή ρουτίνα που έχεις επιλέξει και πόσες δυνατότητες, γνώσεις και ταλέντα σου έχει καταπιέσει για να διατηρήσεις μια υπόνοια ασφάλειας. Πως θα συμβεί αυτό; Μα με απρόσμενες αλλαγές σʼ αυτή την ρουτίνα. Είσαι έτοιμος/η για τις επόμενες μέρες;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Σίγουρα η εσωτερική σου ένταση αγγίζει κόκκινο και με την παραμικρή αφορμή είσαι έτοιμος/η να ξεσπάσεις σ' όποιον επιμένει να σε πιέζει, αδιαφορώντας στον άμαχο πληθυσμό. Από την άλλη, για κάποιο απροσδιόριστο λόγο αντλείς τελευταία μεγάλη ενέργεια από αυτά τα ξεσπάσματα... Παράξενοι καιροί για Διδύμους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Αν ανήκεις στους/στις Καρκίνους που βρίσκονται σε σχέση, τότε οι επόμενες μέρες μπορεί να σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Εντάσεις και τσακωμοί που καταλήγουν στο κρεβάτι (έτσι για ν' αλλάξει η αρένα της μάχης) μπαίνουν στο πρόγραμμα. Αν δεν είσαι σε σχέση, μήπως αυτές είναι οι τυχερές σου μέρες; Για βγες έξω από την πόρτα να το διαπιστώσεις...

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Ίσως προσπαθείς νʼ αναδείξεις μια περισσότερο αισιόδοξη, αυτόνομη, «δεν έχω ανάγκη κανέναν/καμία» εικόνα τελευταία, όμως πως θα καταφέρεις να μην είναι ακόμη ένα πυροτέχνημα; Τις επόμενες μέρες πολλοί/ες Λέοντες θα κατανοήσουν πως δεν μπορούν να κοιτούν προς το μέλλον χωρίς να αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο το συναισθηματικό ανικανοποίητο που με μια πρόταση λέει: «Κανείς/Καμιά δεν μπορεί να με αγαπήσει αληθινά». Ευθεία σύγκρουση με τα πιστεύω του παρελθόντος, τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Αν και δεν είσαι προγραμματισμένος/η από τη φύση να λειτουργείς με αίσθημα ανωτερότητας προς τους συνανθρώπους σου, τελευταία το μόνο που συναντάς εκεί έξω είναι μισάνθρωποι και η φύση μεταμορφώνεται σε πολεμοχαρή. Ουδέν σχόλιο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Για έναν/μια Ζυγό μια σχέση που βαλτώνει δεν έχει καμία διαφορά με την μοναξιά: και τα δύο ανήκουν στα θανάσιμα αμαρτήματα της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Έτσι μάλλον θα νιώσεις καλά γνωρίζοντας πως τις επόμενες μέρες έχεις την δύναμη και τη διάθεση να επιβάλλεις σοκ στους γύρω σου. Η αφορμή μπορεί να είναι η αναζήτηση ενός εναλλακτικού σχεδίου στην καριέρα σου και το αποτέλεσμα πιθανόν να σε φέρει σε άλλη εταιρία, σπίτι, πόλη… Σίγουρα πάντως κάπου μακριά από το συναισθηματικά αδιέξοδο παρόν σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Νιώθοντας το μυαλό σου σαν να τροφοδοτείται με ενέργεια απευθείας από πυρηνικό αντιδραστήρα, είναι δεδομένο πως ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι την εμφάνιση ενός άτυχου υποκειμένου που θα προσπαθήσει σήμερα να διαπληκτιστεί μαζί σου. Σκορπιέ, αν είναι ο εργοδότης σου να το σκεφτεί πολλές (μα πολλές, πολλές, πολλές...) φορές πριν ξεσπάσεις πάνω του.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Αν το βλέμμα μπορούσε να σκοτώσει, σήμερα θα ήσουν ένας δολοφόνος που κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα στο κόσμο. Αφού εκπέμπεις αυτή την «είμαι ετόιμος/η για όλα» αύρα, δεν θα μου φανεί παράξενο αν προκαλέσεις επίτηδες καυγάδες σήμερα μʼ όποιον/α έχεις ανοιχτές παρτίδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Ίσως ποτέ ξανά δεν ήσουν τόσο κοντά στο να επιβεβαιώσεις τον αστικό μύθο που θέλει τους/τις Αιγόκερους να ζουν για τη καριέρα τους και μόνο. Σήμερα είναι εξαιρετικά πιθανό να καταραστείς τις επιλογές σου, τον αστρολόγο σου, το σύμπαν και όλους τους εξωγήινους. Όμως με τις κατάρες δεν αλλάζει τίποτα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Το χάδι του Ουρανού στον 3ο οίκο σου έχει ήδη επιταχύνει τις στροφές του κινητήρα της σκέψης σου: σχέδια για το μέλλον, δραστηριοποίηση σε νέους επαγγελματικούς ή κοινωνικούς κύκλους, επινόηση νέων τρόπων και μέσων αναζήτησης εισοδημάτων. Από τη μια πλευρά λοιπόν, μέσα στις επόμενες μέρες μπαίνεις μάλλον σε μια διαδικασία επιβράδυνσης και ρεαλιστικού σχεδιασμού των επόμενων βημάτων σου. Από την άλλη πλευρά, ο κίνδυνος να ξενερώσεις με τη λέξη «ρεαλιστικός» είναι πάντα πιο έντονος σʼ εσένα απʼ ότι σʼ άλλα ζώδια…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Να ξέρεις πως το ερώτημα φίλοι ή εραστές μετατρέπεται πολύ εύκολα σε φίλοι ή εχθροί. Μπορεί να ελπίζεις ότι κρατώντας μια επαφή με κάποιον/α που έχετε ερωτικό παρελθόν μπορεί να αποβεί επικερδές και για τους δύο, όμως πάντα ο ένας ερωτεύεται λίγο περισσότερο απʼ τον άλλο (μπορεί να είσαι εσύ ή κι ο/η άλλος/η). Κι αυτός είναι πονά ακόμη περισσότερο από τα ημίμετρα.