Μια 34χρονη γυναίκα από την Πάτρα, η Ε.Φ. έχασε τη ζωή της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε τροχαίο που συνέβη στην ΕΟ Πατρών – Πύργου στο ύψος της Ν. Μανωλάδας.

Το δυστύχημα συνέβη στις 5.40 τα ξημερώματα στο 41,5ο χλμ της ΕΟ Πατρών – Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, η γυναίκα οδηγούσε ένα αυτοκίνητο τύπου κλούβα μάρκας FORD στο οποίο επέβαιναν ακόμα τρία άτομα. Στο δρόμο τους βρέθηκε ένα πρόβατο και προσπάθησε η 34χρονη να το αποφύγει. Έχασε τον έλεγχο το αυτοκίνητο ανετράπη, σύρθηκε στο οδόστρωμα, το κεφάλι της γυναίκας βγήκε από το παράθυρο και έτσι έχασε τη ζωή της.

Το όχημα κατέληξε σε χαντάκι με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες. Κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ, απεγκλωβίστηκαν οι τραυματίες και η νεκρή και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στο Γ.Ν. Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που είναι υπήκοος Αλβανίας, είχε κατεύθυνση προς Αμαλιάδα, όπου πήγαινε για μεροκάματο ως μικροπωλητής στην λαϊκή αγορά. Στο αυτοκίνητο επέβαινε η 39χρονη αδερφή της, ο 12χρονος γιος της, και ένας 24χρονος. Ελαφρά τραυματίστηκαν η 39χρονη και ο 24χρονος.