Για πολλούς «άρρωστους» με το clubbing και το live clubbing το Sea Through αυτή την εβδομάδα του Ιουνίου αποτελεί προορισμό διασκέδασης.

Με μουσικά project που απαντούν σε όλα τα γούστα καταφέρνουν να εξασφαλίσουν την συντροφιά μας σε ένα χώρο οικείο που εξισορροπεί το nightlife με τα απογευματινά parties και τα πολλά guests που ετοιμάζει!

Εδώ και 7 χρόνια παραμένει αναμφισβήτητα η πρώτη επιλογή του κόσμου! Η ομορφότερη Ελληνική βραδιά στο Ρίο επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι στο αγαπημένο μας Sea Through.

Στις 31 Μαΐου διοργανώνει για όλους εσάς ακόμα μία ξεχωριστή βραδιά με special guests τους γνωστούς σε όλους KnockOut. Oι αγαπημένοι remix producers που έχουν διασκευάσει τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες κάνοντας τις ακόμα καλύτερες καταφθάνουν στο Sea Through για να σας διασκεδάσουν στους δικούς τους ρυθμούς και να σας αποδείξουν ότι είναι “oκ” να σας... «φωνάζουν πλέον αλήτη»!

Εκεί που η έναρξη του καλοκαιριού συνδυάζεται με απαράμιλλη αισθητική και φινέτσα...

Ένας άνθρωπος που έχει πολλά γαλόνια στη νυχτερινή διασκέδαση τόσο ως DJ όσο και ως ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, ενώ σύνδεσε το όνομά του με το μεγαλύτερο πάρτι επί ελληνικού εδάφους, το Show Me Love…

Ο Johnny Gerontakis με λίγα λόγια, μαζί με τον MC Steve -ως το γνωστό πια δίδυμο Ace 2 Ace- είναι προσκεκλημένοι στο Sea Through την Παρασκευή 3 Ιουνίου!

Ένα party με πολύ μουσική και προπομπός για τα όσα ξεχωριστά events με house & dance μουσική έρχονται το καλοκαίρι!