Με επιτυχία έγινε πριν από μερικές μέρες στην Αθήνα η παρουσίαση του δίσκου του Πατρινού μουσικού Βασίλη Ράλλη, στο Holywood Stage.

Ο λόγος βέβαια για τον δίσκο «Ανησυχία, Αταξία και Ανασφάλεια», μία δουλειά που έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις στο Youtube, συγκεντρώνοντας αρκετά καλές κριτικές και πλέον ετοιμάζεται από αρχές Ιουνίου να κυκλοφορήσει κανονικά.

Η βραδιά της παρουσίας εξελίχθηκε σε ένα συναρπαστικό μουσικό live, στο οποίο ο Βασίλης Ράλλης και η παρέα του, τα υπόλοιπα παιδιά που ανέβηκαν στη μουσική σκηνή, τιμώντας τον με την παρουσία του, έδωσαν… ρέστα.  

Στην βραδιά ακούστηκαν όλα τα τραγούδια του νέου δίσκου του Πατρινού μουσικού, ενώ ο χώρος του Holywood Stage γέμισε από κόσμο. Να σημειωθεί ότι ο νέος δίσκος του Βασίλη Ράλλη κινείται σε διάφορα μουσικά ήδη, από το έντεχνο και το έθνικ, μέχρι λίγο πιο ελέκτρο ήχους, αλλά και ηλεκτρικό μπλουζ ροκ ρεμπέτικο.

Έχει δηλαδή μία ποικιλία στο ύφος που αναμένεται να κερδίσει τους ακροατές που τους αρέσει να έχουν… ανοικτά τα αυτιά τους, αλλά και το μυαλό τους όταν ακούνε ένα τραγούδι.

Τις φωτογραφίες από την βραδιά τις βρήκαμε στο e-stage.