Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το astrology για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό στρέφει την προσοχή σου στο παρελθόν κι ενδέχεται να αναδείξει ένα οικονομικό θέμα που πίστευες πως είχε διευθετηθεί αλλά τελικά έχει και… συνέχεια! Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να βρεις τις σωστές λύσεις, αρκεί να δράσεις άμεσα και αποφασιστικά. Υπάρχει βέβαια και η θετική προοπτική να λάβεις πίσω χρήματα που σου οφείλουν.

Ερωτικά

Μπαίνεις σε μια περίοδο, όπου θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να ξαναζήσεις καταστάσεις του παρελθόντος, είτε αυτό αναφέρεται σε πρόσωπα, είτε σε έναν τρόπο ζωής, που… κόντευες να ξεχάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Από ότι φαίνεται οι όροι μιας συνεργασίας θα χρειαστούν επανεξέταση, αφού κάποια πράγματα δεν είχαν γίνει σωστά. Μπορεί ακόμη να σου ξαναγίνει μια πρόταση, βελτιωμένη. Γενικότερα όμως η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό αυξάνει την ένταση στο περιβάλλον σου κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις μια έντονη διαφωνία με έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Ερωτικά

Πάνω που είπες πως θα ηρεμήσεις, οι σχέσεις σου αποκτούν και πάλι «πολεμικό» χαρακτήρα, είτε με την καλή, είτε με την κακή έννοια του όρου. Ίσως μάλιστα να επανακάμψει στην ζωή σου κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Στην δουλειά σου ενδέχεται να προκύψουν κάποια θέματα που υποτίθεται πως είχαν λυθεί αλλά από ότι φαίνεται οι «βάρβαροι» επιστρέφουν, απειλώντας την ηρεμία σου! Αυτό όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να διορθώσεις ατέλειες και ανεπάρκειες, διασφαλίζοντας μια πιο σταθερή πορεία. Επιπλέον η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό σε καλεί να ξαναδείς ένα θέμα της υγείας σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, είναι από μόνη της ικανή για να σου εξασφαλίσει την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου αλλά και κάποιες όμορφες ερωτικές στιγμές. Οι τελικές αποφάσεις όμως ανήκουν σε σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αν έχεις παιδιά, δεν αποκλείεται να ξαναζήσεις εντάσεις του πρόσφατου παρελθόντος, είτε αυτό αφορά στην προσωπική τους ζωή, είτε στις σχέσεις σας, παίρνοντας την αφορμή για να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους, μια και καλή! Παράλληλα, η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό θα σου δώσει την ευκαιρία να θυμηθείς μια… παλιά σου τέχνη, μπαίνοντας σε μια δημιουργική ρότα.

Ερωτικά

Το πάθος σε… πολιορκεί ξανά και είτε πρόκειται για ένα δικό σου ζήτημα, είτε για κάτι που απασχολεί ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, το βέβαιο είναι ότι θα ξαναζήσεις κάποιες «ακραίες» καταστάσεις και μια αβεβαιότητα,

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα. Σε πρώτη φάση, ίσως επανακάμψουν δριμύτερες κάποιες αναγκαιότητες σε σχέση με τα περιουσιακά σου. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να ξαναδείς ένα ζήτημα τεχνικής φύσεως, που δεν αντιμετωπίστηκε με τον σωστό τρόπο.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η μπορεί να αποσυρθείς για λίγο από τον ερωτικό στίβο, δίνοντας προτεραιότητα σε άλλα θέματα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε φαίνεται πως ήρθε η ώρα να μπει «ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό, έχει για σένα ένα καλό, ότι δηλαδή καταλαγιάζουν για την ώρα οι εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που θα σου προσφέρει την ηρεμία που αναζητάς. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η «φούρια» μεταφέρεται σε συγγενικά σου πρόσωπα κι ίσως δεχθείς κάποιες «άκομψες» παρεμβάσεις. Παράλληλα μπορεί να ασχοληθείς ξανά με ένα γνωστικό αντικείμενο.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσδίδει λάμψη και γοητεία, διευκολύνοντας κάθε πρόθεση σου να βελτιώσεις τους όρους και τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής. Σε πρώτη φάση πάντως όλα αυτά θα τα αξιοποιήσεις κυρίως στην δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό αναμένεται να επαναφέρει στο προσκήνιο οικονομικές διεκδικήσεις αλλά και να αναζωπυρώσει κάποιες προοπτικές του παρελθόντος που είχαν μπει στο «ψυγείο». Από την άλλη πλευρά κάθε νέα επενδυτική πρωτοβουλία ή αγορά δεν συγκεντρώνει καλές πιθανότητες επιτυχίας κι ίσως σύντομα σημάνει η… υποχώρησή σου!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες για να «παίξεις», χωρίς να σε δεσμεύει κάτι. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να κληθείς να υπερασπίσεις τα… κεκτημένα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η επιστροφή του Άρη στο ζώδιο σου, θα σου δώσει την δυνατότητα να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος ή να δώσεις μια νέα διάσταση σε δραστηριότητες ή επιχειρήσεις που ήδη γνωρίζεις καλά. Από την άλλη πλευρά καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ένα νέο πεδίο, αφού το πιθανότερο είναι, είτε να μην κάνεις κάτι καλά, είτε να συναντήσεις ισχυρά εμπόδια.

Ερωτικά

Αν θεωρείς ότι τα χρόνια πέρασαν κι ότι δεν έχεις πια να περιμένεις κάτι σημαντικό, να ξέρεις ότι σύντομα θα… θυμηθείς τα νιάτα σου, οπότε μην δίνεις όρκο! Σε κάθε άλλη περίπτωση το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε μια παλιά σου σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιο σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς για λίγο από τον «στίβο» της ζωής, κερδίζοντας περισσότερες ώρες ξεκούρασης. Παράλληλα όμως καλείσαι να «βουτήξεις» μέσα σου, ώστε να βρεις τα βαθύτερα αίτια μιας αποτυχίας.
Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να επαναλάβεις μια θεραπευτική αγωγή ή ένα πρόγραμμα διατροφής.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που πιθανά σε ενδιαφέρουν κι αν το θες πραγματικά μπορείς να μπεις σε μια σχέση, που αν μη τι άλλο θα σε κάνει να περάσεις όμορφα, ξεχνώντας τα… βάσανα της ζωής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία σας συνδέει ένα κοινό αγωνιστικό παρελθόν και δεν αποκλείεται να ξαναζήσεις κάποιες «ένδοξες» στιγμές μέσα από μια συλλογική προσπάθεια. Σε σχέση όμως με τις τρέχουσες φιλίες σου, φαίνεται να προκύπτει πρόβλημα κι είναι πιθανό να απομακρυνθείς από κάποιον/α.

Ερωτικά

Πολλά και διάφορα αρχίζουν να συμβαίνουν στο φιλικό σου περιβάλλον κι ίσως τελικά να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα των άλλων, παρά με τα δικά σου. Πρόσεξε όμως μήπως τελικά «παραγνωριστείτε» με έναν φίλο ή μια φίλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ένα θέμα που έχεις ξαναδουλέψει στο παρελθόν μπορεί να γίνει η αφετηρία για νέες επιτυχίες στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο. Από την άλλη πλευρά όμως κάθε εντελώς νέα σου προσπάθεια κινδυνεύει να «κολλήσει». Παράλληλα, η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό ίσως επιφέρει μια κρίση στη σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να διασκεδάσεις κάθε στιγμή και σε αυτό βέβαια συμπεριλαμβάνονται και τα ερωτικά παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά όμως δεν υπάρχει τίποτα που να διασφαλίζει την μονιμότητα μιας σχέσης.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η αποχώρηση του Άρη από τον Τοξότη αναμένεται να μειώσει τις εντάσεις αλλά και την σπουδή σου να πετύχεις πράγματα «εδώ και τώρα». Παράλληλα, η επιστροφή του στον Σκορπιό σε καλεί να ξαναδείς κάποιες νομικές λεπτομέρειες, που έγιναν τροχοπέδη στην εξέλιξη σου. Επιπλέον, καλείσαι να ολοκληρώσεις έναν κύκλο σπουδών, που κάποτε εγκατέλειψες.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους επιμένει να σε θέλει «εντός των τειχών», αφού εκεί κατοικοεδρεύει η ευτυχία σου! Δημιούργησε λοιπόν το κατάλληλο περιβάλλον και απόλαυσε την ζωή σου με το ταίρι σου.