Μπορεί να αποτελεί παράδοση για τα γερμανικά σχολεία να επιτρέπουν στους τελειόφοιτους μαθητές να διοργανώνουν πάρτι αποφοίτησης εντός των εγκαταστάσεών τους, ωστόσο η παρουσία στρίπερ σε αυτά σίγουρα δεν είναι κάτι το συνηθισμένο!

Αυτό δεν εμπόδισε βέβαια τους τελειόφοιτους του σχολείου Luitpold-Gymnasium στο Μόναχο να καλέσουν μία σεξοβόμβα χορεύτρια στο δικό τους πάρτι, λέγοντας μάλιστα στους καθηγητές τους ότι επρόκειτο για μια ομιλήτρια που θα έδινε διάλεξη για την... ισότητα των δύο φύλων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, που δημοσιεύει στον ιστότοπό της βίντεο με το εκρηκτικό σόου της 33χρονης στρίπερ, η Jarly (όπως ονομάζεται η αισθησιακή χορεύτρια) έφτασε στο σχολείο φορώντας ταγέρ. Στη συνέχεια, ανέβηκε στο πόντιουμ και αφού έκανε μία μικρή εισαγωγή για τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλλων κάλεσε ορισμένους  τελειόφοιτους να ανέβουν στην εξέδρα, στο πλαίσιο μίας επίδειξης. 

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, μπροστά στα έκπληκτα μάτια ορισμένων καθηγητών που ήταν παρόντες, η Jarly άρχισε να γδύνεται και δεν σταμάτησε μέχρι που έμεινε με ένα μικροσκοπικό στρινγκ. Κατόπιν, ξεκίνησε ένα τολμηρό σεξ σόου της, προσφέροντας lap dance σε όποιον μαθητή είχε το... θάρρος να ανέβει στη σκηνή.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, οι καθηγητές που ήταν παρόντες αποφάσισαν τελικά να επιτρέψουν το σόου, καθώς όλοι οι μαθητές που βρίσκονταν τη δεδομένη στιγμή στην αίθουσα είχαν συμπληρώσει τα 18 τους χρόνια. Όσο για το βίντεο του αντισυμβατικού πάρτι αποφοίτησης, όπως ήταν φυσικό έχει συγκεντρώσει ήδη χιλιάδες views, αλλά και τον... φθόνο αμέτρητων εφήβων μαθητών ανά την υφήλιο.