Ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα με επιτυχία τα γυρίσματα για το teaser της 17η Ευρωπαικής Γιορτής της Μουσικής στην Πάτρα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών  της 17η Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στην Πάτρα: «Δευτέρα μεσημέρι και όλα έτοιμα σε έναν από τους πλέον πιο καθιερωμένους χώρους νυχτερινής διασκέδασης στην Πάτρα , την ΓΙΑΦΚΑ .

Έχουν αρχίσει να καταφθάνουν όλοι οι συντελεστές και συμμετέχοντες.  Φωτά....Κάμερα ....και γυρίζουμε....Ήταν η φωνή της Bonelli Arte οπου έχει αναλάβει για ακόμα μία χρονιά την καλλιτεχνική επιμέλεια του spot  της 17η Ευρωπαικής Γιορτής της Μουσικής στην  πόλη μας.

Θα δούμε λοιπόν διαφορετικές απόψεις να ζωντανεύουν στο φακό γύρω απο το θέμα που μας καίει περισσότερο, όσο η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου έρχεται. Πάντως το συμπέρασμα είναι ένα και φεύγοντας συμφώνησαν όλοι σ' αυτό (ή σχεδόν όλοι). ''Όλοι το κάνουν'' .

Για την παραγωγή  ήταν μια υπέροχη εμπειρία και ευχαριστούμε για αυτό όλους όσους συμμετείχαν από τον μικρό Διονύση (6 ετών) έως και  τον κυρ Διονύση (70 ετων) που τελικά δεν θα τον δούμε στα πλάνα (όπως ο ίδιος αποφάσισε τελευταία στιγμή ).

To σποτάκι ήταν μια ευγενική χορηγία των 4StoiXeia Studio , Citrus Patra ,  Cup & cino , Λοτσάρης Ζαχαροπλαστείο  και Moral Tattoo.  Η μελωδικότερη μέρα του χρόνου πλησιάζει ! Εσύ που θα είσαι;».