Μπορεί από μια εκλογική διαδικασία να προκύψουν… τρεις νέες διοικήσεις και μάλιστα όχι στον ίδιο σύλλογο; Μην βιαστεί κανείς να απαντήσει αρνητικά γιατί σίγουρα θα έχει χάσει!

Ναι, γιατί μπορεί να φαντάζει κάτι τέτοιο εξαιρετικά περίεργο και ίσως αδύνατο, σε ότι έχει να κάνει όμως με τον Απόλλωνα και τις εκλογές της ερχόμενης Δευτέρας αυτό αποτελεί μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, έχουμε και λέμε:

– Με τις εκλογές του Α.Σ. Απόλλων, θα προκύψει το νέο διοικητικό σχήμα του ερασιτέχνη συλλόγου για την επόμενη διετία.

– Το σχήμα αυτό που θα προκύψει, έχει ένα σημαντικότατο πλεονέκτημα, να είναι δηλαδή επί της ουσίας ο μεγαλομέτοχος και της «μελανόλευκης» ΚΑΕ. Κάτι που σημαίνει ότι αυτό θα ορίσει το νέο διοικητικό σχήμα στην ΚΑΕ, καθώς κι εδώ η θητεία της νυν διοίκησης υπό την προεδρία του Φίλιππα Καμίση έχει ολοκληρωθεί και ναι μεν θα πρέπει τυπικά να στηθεί κάλπη, ουσιαστικά όμως ορισμός διοίκησης θα είναι αυτός που θα γίνει από τον ερασιτέχνη.

– Τέλος, τρίτη και τελευταία διοίκηση που θα προκύψει ουσιαστικά από την κάλπη της ερχόμενης Δευτέρας στον ερασιτέχνη Απόλλωνα, είναι αυτή της… Απολλωνιάδας. Η παράταξη που θα επικρατήσει στον ερασιτέχνη θα είναι αυτή, που θα κάνει τις επιλογές της για τη διοίκηση της Απολλωνιάδας και μάλιστα χωρίς αντίπαλο, μιας και η χαμένη των εκλογών στον Α.Σ. Απόλλων, λογικά δεν θα κατεβάσει υποψήφιους μια ημέρα αργότερα, στις αρχαιρεσίες της Απολλωνιάδας.

Έτσι λοιπόν, πολύ απλά και κατανοητά, φαίνεται ξεκάθαρα η τεράστια σημασία που έχει το εκλογικό αποτέλεσμα στις εκλογές της ερχόμενης Δευτέρας (30/05) στην οικογένεια του Απόλλωνα. Κι όπως λέει ο λαός μας, πάμε σε μια διαδικασία που θα κρίνει επί της ουσίας «μ’ ένα σμπάρο… τρία τρυγόνια».

Ο ισολογισμός της ΚΑΕ Απόλλων

Ξεπεράστηκε κι ένα άλλο αγκάθι που είχε να κάνει με την ΚΑΕ Απόλλων και αφορούσε την κατάρτιση του ισολογισμού της.

Όπως αναφέρει το matchaxaias η όλη αυτή υπόθεση έκλεισε και τυπικά, καθώς ο ισοσκελισμένος ισολογισμός είναι καθ’ όλα έτοιμος και στο δρόμο για… δημοσίευση, όπως απαιτεί ο νόμος.