Το κείμενο του Γρηγόρη Κοντοδήμου έχει ως εξής: Το ελληνοκτόνο συνονθύλευμα νόμων, περνά πραξικοπηματικά απ’ τη βουλή με μια τεχνητή μειοψηφία που σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τη λαϊκή βούληση.

Είναι πλέον ολοφάνερο, στόχος του «καθεστώτος» είναι ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, να πάει η ανεργία στο 35% και βάλε, να μη μείνει ούτε μία επιχείρηση ζωντανή, να οδηγηθούν στην ξενιτιά όσοι Έλληνες έχουν τα προσόντα να επιβιώσουν εκεί και να μείνουν εδώ οι αδύναμοι και οι ηλικιωμένοι, έτσι ώστε να εξαρτώνται απαξάπαντες από την ιδιότυπη κρατικοδίαιτη χούντα, να μην τολμούν να σηκώσουν κεφάλι και να ελπίζουν στα ψίχουλα που θα τους πετάνε οι τουρίστες 4 μήνες το χρόνο. 

Τιμωρείτε την εργασία αυστηρά και διώκετε την ιδιοκτησία μανιασμένα κ.Τσίπρα!!

Υπάρχουν βέβαια και οι αιθεροβάμονες που θέλοντας  σε κάτι να ελπίζουν φαντασιώνονται ότι στο τέλος δεν θα ισχύσουν οι νόμοι που ψηφίζονται επειδή είναι αντικοινωνικοί, πλήττουν τον ανταγωνισμό, τις ανθρώπινες ελευθερίες και άλλα ακαδημαϊκά! Αυτό που σας διαφεύγει κύριοι είναι ότι εφαρμόζονται εδώ και ενάμιση χρόνο με την τεχνητή επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ και μόνο στην πολιτική σκηνή, η χώρα μας, επί της ουσίας, βρίσκεται εκτός Ευρώπης! Το ότι τυπικά παραμένουμε εντός, και μας δίνονται μάλιστα και παραπλανητικές υποσχέσεις για μελλοντικές διευθετήσεις, παραπέμπει σε μάλλον μια θλιβερή ιστορία που συνάντησα πρόσφατα στην επαγγελματική μου ζωή , όπου η οικογένεια έχει αποφασίσει να πάει σε ίδρυμα το «προβληματικό» μέλος, αλλά κανείς δεν του το είπε μέχρι να εμφανιστούν οι ειδικοί με τη λευκή στολή.

Λοιπόν κύριοι του Σύριζα η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο καταψηφίζει και πολεμά τα μη αναγκαία και εξευτελιστικά μέτρα που κρύβονται στο Δούρειο Ίππο του πολυνομοσχέδιου, αλλά θα σας καταλογίσει και ευθύνες γιατί από ένα σημείο και πέρα καταλογίζονται ευθύνες και σε κόμματα αλλά και σε πρόσωπα.

Η καθηγήτρια κα. Αναγνωστοπούλου ο δάσκαλος κος Ριζούλης και ο Μηχανικός κος Σπαρτινός έφυγαν από την Αχαΐα σαν επαγγελματίες και πήγαν στην πρωτεύουσα να γίνουν βουλευτές της κυβέρνησης Σύριζα, δεν πρέπει όμως να ξεχνούν πως ο βουλευτής δεν είναι αρχιεπίσκοπος και οι βουλευτικές θητείες λήγουν…

Μπορεί σήμερα να παίρνεις 6.000 βουλευτική αποζημίωση και έξοδα παράστασης, τζάμπα τηλέφωνα, μπόνους συνεργάτες και free αυτοκίνητα με χορηγούς τους ηλίθιους φορολογούμενους, αλλά όλα αυτά θα πρέπει μια μέρα να τα αποχωριστείς μαζί με το έδρανο και να επιστρέψεις στο επάγγελμά σου να το ασκήσεις και να ζήσεις απ’ αυτό… Ποιο επάγγελμα όμως; Που με την ψήφο σας αφήσατε πίσω καμένη γη.

Δεν ανεχόμαστε άλλο να αραδιάζετε στον ελληνικό λαό με ύφος 100 καρδιναλίων ολοένα και μεγαλύτερα και πιο χονδροειδή ψέματα και να οδηγείτε τους Έλληνες σαν πρόβατα στη σφαγή εκτελώντας χρέη  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΚΔΟΡΕΩΝ με πολιτικούς γκανγκστερισμούς, νομικά πραξικοπήματα, συνταγματικές εκτροπές και φορολογία κατηγορίας... ληστείας μετά φόνου...