Το πρωί της Τετάρτης, περισσότεροι από 50 φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι από μεγάλα ΜΜΕ της χώρας συμμετείχαν σε οργανωμένη ξενάγηση σε Διακοπτό και Καλάβρυτα, ταξιδεύοντας με τον Οδοντωτό και απολαμβάνοντας τη διαδρομή.

Πρόκειται για έναν όμορφο «αντάμωμα» στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων «Εν Συρμώ – Γιορτές Οδοντωτού» που διοργανώνονται με αφορμή τη συμπλήρωση 120 χρόνων από τη λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής.

Με τις φωτογραφικές μηχανές οι φωτορεπόρτερς και τις κάμερες ανά χείρας τα τηλεοπτικά συνεργεία, τράβηξαν πλάνα τα οποία θα δούμε και τις επόμενες ώρες στα ΜΜΕ!


Μια μικρή «γιορτή» στήθηκε για τους δημοσιογράφους, ενώ δεν έλειψαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες ανέβασαν και στα social media.

Nα σημειώσουμε πως η σειρά εκδηλώσεων που θα διαρκέσει όλο το μήνα Μάιο και αρχές Ιουνίου, διοργανώνονται από τους Δήμους Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τον ΟΣΕ, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την αντιδημαρχία Ανάπτυξης του Δήμου Αιγιαλείας, τον Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού, την “Αχαΐα Αναπτυξιακή Α.Ε.”, τον Συλλόγο Ορειβασίας, Χιονοδρομίας, Αναρρίχησης και Προστασίας του Περιβάλλοντος Καλαβρύτων και τον Συλλόγο Φίλων του Οδοντωτού.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.ensirmo.gr και στη σελίδα “Εν Συρμώ – Γιορτές Οδοντωτού” στο Facebook.