Η βάπτιση συνήθως αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη «γιορτή» της οικογένειας μετά τον γάμο και συνήθως προσδοκάται από συγγενείς και φίλους με μεγάλο ενθουσιασμό, όχι μόνο από θρησκευτικής άποψης για την ευλογία του παιδιού, αλλά και για το γλέντι που τις περισσότερες φορές ακολουθεί μετά το μυστήριο.

Η απόφαση για το που θα γίνει η μικρή ή μεγάλη δεξίωση είναι δύσκολη στις μέρες μας κυρίως λόγω του ότι οι νέοι άνθρωποι ψάχνουν έναν χώρο που να συνδυάζει ποιότητα και οικονομικές τιμές.

Εμείς σας προτείνουμε το Demiris Royal το οποίο επισκεφθήκαμε πρόσφατα σε δεξίωση βάπτισης και ενθουσιαστήκαμε!

Είναι ένας πανέμορφος χώρος που κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας αφού σε έναν χώρο 1000 τ.μ. κατάφεραν να μας κάνουν να νιώσουμε ζεστασιά και οικεία σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα με άψογη διακόσμηση!


Θα το βρείτε:

75ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Πάτρας – Πύργου Μαραθιά Αμαλιάδας

Τηλ. Επικ. 2622023229

Κινητό. 6976975500 & 6976975501

Email: [email protected]

Site: http://www.demiris.gr

Ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος, ιδανικός για τα μικρά παιδάκια.

Το Demiris Royal είναι ένας ανανεωμένος και πολυτελής χώρος που μπορεί να μοιραστεί κάθε μορφή χαράς και κάθε είδους εκδήλωση με την εξυπηρέτηση και την άνεση ενός μέρους που είναι πολυτελές και συγχρόνως προσιτό και φιλικό!

Μπορεί να κάνει την βάπτιση σας ονειρεμένη αλλά και τον γάμο σας παραμυθένιο. Φυσικά διατίθεται για οποιαδήποτε εκδήλωση ενώ δηλώνει «πανέτοιμο» να καταπλήξει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!