Οι υπηρεσίες και οι τράπεζες άνοιξαν και πάλι μετά τις γιορτές του Πάσχα και την αργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς και από το πρωί της Τετάρτης γίνεται ο χαμός.

Οι «ουρές» στα υποκαταστήματα των τραπεζών είναι μεγάλες, ενώ σε ορισμένα από αυτά το σύστημα «έπεσε» σε κάποια φάση, με συνέπεια την ταλαιπωρία των ανθρώπων που είχαν σπεύσει για να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Πάντως, εκεί που γινόταν ο πραγματικός χαμός με την «ουρά» να βγαίνει έξω από το κτίριο ήταν στην Ακτή Δυμαίων, στην ΔΕΗ. Οι καταναλωτές περίμεναν για αρκετή ώρα για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, ενώ άλλοι είχαν σπεύσει εκεί για να προχωρήσουν τον διακανονισμό των οφειλών τους, κάνοντας τις δόσεις σε 36 από 15 που ήταν παλιότερα.

Οι «ουρές» στο κτίριο της ΔΕΗ δεν περιορίζονταν στα ταμεία, αλλά σχεδόν δεν όλες τις υπηρεσίες της επιχείρησης, καθώς φαίνεται ότι αρκετοί καταναλωτές επέλεξαν να προχωρήσουν στην τακτοποίηση των υποχρεώσεων τους μετά τις γιορτές του Πάσχα. Έτσι, ο συνωστισμός ήταν μεγάλος στην ΔΕΗ, με τους υπαλλήλους να κάνουν ότι μπορούν για να εξυπηρετήσουν το κοινό.