Κάνει τον γύρο της Ευρώπης με ένα μηχάνημα που μοιάζει με ποδήλατο κινώντας το με τα πόδια, έχοντας κόντρα ανέμους και διασχίζοντας τεράστιες αποστάσεις. 

Ο λόγος για μία 32χρονη Γαλλίδα, την Blandine, η οποία με το ψευδώνυμο, La Trottineuse, προχωρά με το footbike, κάνοντας τον γύρο της Ευρώπης για έναν σκοπό, με αλτρουιστικές διαθέσεις για ένα καλύτερο κόσμο, για μία καλύτερη γη.

Για μία καλή ζωή, όπως αποκαλεί τον σκοπό της η ίδια. Η 32χρονη Γαλλίδα παράτησε την δουλειά της (ήταν γραφίστρια) για τον σκοπό αυτό, για να διασχίσει μεγάλες αποστάσεις.

Πρόκειται για ένα όχημα που χρησιμοποιούν κυρίως τα παιδιά και οι έφηβοι στις πλατείες. Αυτή το έχει για να κάνει τον γύρο της Ευρώπης και ήδη βρίσκεται στους δρόμους με αυτό, πέντε μήνες, έχοντας ταξιδέψει σε εννέα χώρες και φτάνοντας πλέον και στην Ελλάδα.

Μαζί με το όχημα της, έχει πάντα μαζί της και μία κάμερα ανεβάζοντας διάφορες διαδρομές στο youtube από το ταξίδι της. Πριν λίγες μέρες, στις 28 Απριλίου, πέρασε από τον κορινθιακό κόλπο, διασχίζοντας την Εθνική Οδό και κατευθύνεται προς την Πάτρα.

Μένει να δούμε πότε θα φτάσει. Αν κρίνουμε πάντως από ότι ήδη στο tour που έχει ξεκινήσει βρίσκεται εδώ και πέντε μήνες στους δρόμους, συνεχίζοντας το ταξίδι της, τότε καταλαβαίνουμε ότι έχει αν μη τι άλλο επιμονή και θέληση.