Έχει διαβρωθεί για τα καλά ο παραλιακός δρόμος της περιοχής των Βραχνείκων, στην Πάτρα, με αρκετά σημεία του να έχουν σημαντικό πρόβλημα.

Η… οργή της θάλασσας τους χειμερινούς μήνες έχει "φάει" τον παραλιακό δρόμο, ενώ σε άλλα σημεία του, η άσφαλτος έχει φουσκώσει από την αλμύρα, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα όπου με δυσκολία μπορεί να περάσει ένα αυτοκίνητο.

Παράλληλα, η θάλασσα και ο αέρας έχει βγάλει σκουπίδια, καλαμιές και πολλά ακόμα στην παραλία. Υπάρχουν μάλιστα σημεία που ο παραλιακός δρόμος είναι έτοιμος να υποχωρήσει και επιβάλλεται η άμεση επέμβαση των συνεργείων του Δήμου προτού γίνει η κατάσταση ακόμα χειρότερη.

Να σημειωθεί ότι ο παραλιακός δρόμος των Βραχνείκων είναι πολυσύχναστος, ειδικότερα αυτούς τους μήνες, με αρκετές οικογένειες της Πάτρας να καταφεύγουν εκεί για αναψυχή, ενώ η παραλία το καλοκαίρι αποτελεί μία από τις βασικές θαλάσσιες διεξόδους για αρκετούς Πατρινούς που κάνουν το μπάνιο τους εκεί.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν επισημάνει στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου το όλο πρόβλημα έχοντας ζητήσει επανειλημμένως να γίνει κάτι για να μην έρθει η μέρα που η θάλασσα θα μπει στα σπίτια τους. Οι φωτογραφίες του patrasevents.gr από το φωτορεπορτάζ του Πάνου Ζησιμόπουλου είναι αποκαλυπτικές: