Μεσημεράκι Μεγάλης Παρασκευής και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί με τον εκδότη της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Θεόδωρο Λουλούδη  έτρωγαν μαζί, απολαμβάνοντας τα πιάτα του «Saloon» στην πλατεία Όλγας.

Οι δύο άνδρες έτρωγαν με φόντο την πλατεία Όλγας και συζητούσαν για ώρα, σε φάση incognito, με αρκετή θέρμη, διάφορα ζητήματα που φυσικά δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Όπως και να έχει οι εξελίξεις των ημερών προσφέρονται για αναλύσεις και συζητήσεις σε επί μέρους πολιτικά ζητήματα.

Από την μία οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους και η έντονη φημολογία για το ενδεχόμενο εκλογών με την Νέα Δημοκρατία να έχει ήδη καλλιεργήσει το έδαφος και να διαρρέει ότι ετοιμάζεται για να κυβερνήσει.

Από την άλλη οι συνεχόμενες ανακατατάξεις που προσπαθεί να επιβάλει η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας στο εσωτερικό του κόμματος, όπως για παράδειγμα τα όσα έγιναν στην ΝΟΔΕ Αχαΐας με την εκλογή του Ανδρέα Μαζαράκη και την μη εκλογή του Γιάννη Μάκκα που υποστήριζε ο κ. Κατσανιώτης.

Όπως και να έχει είναι καιρός για συζητήσεις…