Οι μαζορέτες από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον είναι όμορφες, καλλίγραμμες και καταχειροκροτούνται σε κάθε τους εμφάνιση. Ωστόσο το να είσαι μαζορέτα δεν είναι τόσο εύκολο, μιας και η λίστα του «Τι δεν πρέπει να κάνεις» είναι μεγάλη...

Οι ίδιες, λοιπόν, δημοσίευσαν στο facebook μία εικόνα που έλεγε τι επιτρέπεται και τι όχι στην εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με το iefimerida, η λίστα έχει να κάνει με τα μαλλιά τους, το σώμα , το βάψιμό τους και το ντύσιμό τους. Οι περιορισμοί πολλοί και η πίεση μεγάλη. Ουσιαστικά, όποια θέλει να γίνει μαζορέτα πρέπει να έχει την εμφάνιση ενός μοντέλου και την φυσική κατάσταση μιας αθλήτριας για να μπορεί να εκτελεί τις δύσκολες ασκήσεις.


Μαζορέτα από την ομάδα των Huskies ανέφερε πως η λίστα πρέπει να τηρείται αυστηρά, αν θέλει κάποια να παραμείνει στην ομάδα.

 


Μακιγιάζ

Επιτρέπεται το μαύρισμα, οι ψεύτικες βλεφαρίδες, οι gliter- σκιές και τo ροζ χρώμα σε κραγιόν.
Δεν επιτρέπεται το βαρύ βάψιμο στα μάτια, τα nude χείλη και το πολύ μακιγιαζ στο πρόσωπο.


Σώμα

Οι μαζορέτες πρέπει να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, να έχουν βαμμένα τα άκρα σου με απαλό βερνίκι και να είναι ελαφρώς μαυρισμένες.Οι ώρες που κάνουν προπόνηση είναι ατελείωτες , ενώ οι γνώσεις ρυθμικής γυμναστικής είναι απαραίτητες.
Απαγορεύονται τα σκουλαρίκια, τα τατουάζ και η...κυτταρίτιδα.


Μαλλιά

Πρέπει να είναι ίσια ή σγουρά να έχουν όγκο και να είναι όμορφα βαμμένα.
Δεν πρέπει να είναι ποτέ μαζεμένα πάνω και να έχουν κάποιο εξεζητημένο χρώμα.


Ρούχα

Οι μαζορέτες φορούν πάντα αθλητικά μπουστάκια, αθλητικό σορτσάκι παπούτσια για μαζορέτες.
Ωστόσο δεν μπορούν να βάλουν κάτι άλλο πέρα από μαύρα ρούχα. Επίσης  δεν επιτρέπεται να φορούν μπλούζες που καλύπτουν τον αφαλό, πολύ κοντά σορτς και άλλα αθλητικά παπούτσια.