Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπάντμιντον παίδων κορασίδων που πραγματοποιήθηκε 2-3 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο στην Πορταριά. Στους αγώνες συμμετείχαν 4 αθλητές από τα σωματεία Μπάντμιντον της Πάτρας ο Αθανασόπουλος Κωστής και ο Αναστάσης Κούτρας από τον Απολλώνιο και οι Κτένας Γιώργος και η Δεληβοριά Χριστίνα της ΝΕΠ.

Ο πατρινός πρωταθλητής Κτενάς Γιώργος (ΝΕΠ) έδειξε για μια ακόμα φορά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και οτί ανήκει  στους καλύτερους αθλητές της Ελλάδος. Στο απλό μετά από εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε τον Παναγιώτου Μιχάλη από τον Επίκουρο και στον ημιτελικό τον Παπαδόπουλο Γιώργο από το Λαύριο και έφτασε στον τελικό όπου έχασε μετά από ένα εξαιρετικό αγώνα από τον Τσαμουσιάδη Ορφέα. Επίσης η Δεληβοριά Χριστίνα της (ΝΕΠ) ανέβηκε στο βάθρο νικώντας την Ανδρεάδου Βασιλική στην οχτάδα, αθλήτρια του Κάστρου (Σιδηρόκαστρο) και κατέκτησε την Τρίτη θέση στο απλό. Μαζί με το Κτενά Γιώργο στο μεικτό μετά από ένα πολύ όμορφο ημιτελικό νίκησαν τους Τσαμουσιάδη και Λαμπριανίδου (Επίκουρος) και έφτασαν σε άλλον ένα τελικό στο πανελλήνιο όπου έχασαν από τους Παναγιώτου και Μουτεβελίδου (Επίκουρο). Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους αθλητές Αθανασόπουλο Κωστή και Κούτρα Αναστάση  όπου πέρασαν και οι δυο στο κυρίως ταμπλό και στην συνέχεια παίρνοντας και οι δυο από μια νίκη έμειναν στην 16αδα κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια.

Συνολικά οι πατρινοί αθλητές συμμετείχαν σε δυο τελικούς και κατέκτησαν 6 μετάλλια 2 αργυρά και 4 χάλκινα ανεβαίνοντας στο βάθρο σε όλα τα αγωνίσματα που διεξήχθησαν.

Συνέχεια για τους πρωταθλητές μας έχει το πανελλήνιο εφήβων νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί 16-17 στην Πορταριά αλλά και το διεθνές τουρνουά Σιδηροκάστρου που θα πραγματοποιηθεί 21-24 στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Στο διεθνές τουρνουά θα συμμετέχουν και μικροί αθλητές από την Πάτρα ηλικίας 11 και 12 χρονών όπου θα αποκτήσουν πλούσιες εμπειρίες.