Στην Σερβία βρίσκεται η καρναβαλική συντροφιά του πληρώματος 94 από την Πάτρα, όπου θα δώσει την δική του ξεχωριστή παρουσία στο καρναβάλι του Βελιγραδίου.

Το καρναβάλι του Βελιγραδίου είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της γειτονικής χώρας, έχοντας γράψει την δική του διαδρομή και έχοντας διαμορφώσει την δική του παράδοση.

Το "Πλήρωμα 94" που θα φιλοξενηθεί στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας, είναι σίγουρο ότι θα δώσει στο καρναβάλι του Βελιγραδίου κάτι από το άρωμα του Πατρινού Καρναβαλιού, του πιο ξακουστού καρναβαλιού της Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Τα μέλη της αποστολής του πληρώματος "94" βρίσκονται ήδη στην Σερβία, κάνοντας έτσι ένα ακόμα καρναβαλοτάξιδο και προσθέτοντας στο ενεργητικό του ακόμα περισσότερες καρναβαλικές εμπειρίες.

Να σημειωθεί ότι τα «Καρναβαλοταξίδια» είναι ένας θεσμός που το «Πλήρωμα 94» καθιέρωσε το 2008 και έχουν σαν προορισμό τους πόλεις με αποκριάτικο ενδιαφέρον και στόχο τους τη μεταλαμπάδευση στοιχείων του Πατρινού Καρναβαλιού, τη συμμετοχή στα τοπικά δρώμενα και την ανταλλαγή εμπειριών.

Ήδη η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Πλήρωμα 94» (που ξεπήδησε από τα σπλάχνα του Πατρινού Καρναβαλιού και αποτελεί συνέχεια της ομώνυμης Καρναβαλικής Ομάδας) έχει ταξιδέψει με αυτό τον τρόπο σε Τρίκαλα, Λαγανά, Μεσολόγγι, Αθήνα, Ζάκυνθο, Σαβιάνο και σε πολλά ακόμα καρναβάλια της Ελλάδας, της Μεσογείου και των Βαλκανίων.


Φωτογραφίες από το ταξίδι στο Βελιγράδι


Φωτογραφίες από την παρουσία του πληρώματος