Σε ανακοίνωση της η ομάδα Πρωτοβουλίας για την σωτηρία της Παναχαϊκής, σε επιστολή που υπογράφει ο Νίκος Β. Οικονομόπουλος, απαντώντας στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πότη Τσιριμπή, τονίζει τα εξής: «Κάνε κάτι, ο,τιδήποτε...

Κε Πρόεδρε της ΠΑΕ Παναχαϊκής, γνωρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλλετε για να κρατήσετε όρθια την ομάδα. Γνωρίζουμε επίσης και τα πενιχρά μέσα που διαθέτετε για να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες – προβλήματα.

Πάνω από όλα όμως αναγνωρίζουμε την αγάπη σας για την ομάδα και σας τιμά η δημόσια δήλωση σας ότι δεν διεκδικείτε ούτε ένα ευρώ από την πιθανή μεταβίβαση μετόχων  της ΠΑΕ. Εμείς σε μια δύσκολη εποχή με γνώμονα την αγάπη μας στην Ομάδα-Πόλη- Ιστορία αναζητούμε επενδυτές από την πόλη μας με καταγωγή από την πόλη μας.

Στην Παναχαϊκή αξίζει μια πορεία ανάλογης του πολιτισμικού βάθους που διαθέτει στην προοπτική αυτή η Ομάδα Πρωτοβουλίας την οποία εκπροσωπώ αφού σας ξανά ευχαριστήσει δημόσια ζητά μια συνάντηση μαζί σας και το Δ.Σ της ΠΑΕ για να συζητήσουμε εμπεριστατωμένα όλα όσα αφορούν την προοπτική μεταβίβασης των μετοχών.

ΥΓ: Να έχετε υπόψη σας αφού λέτε ότι δεν μας γνωρίζετε, πως έχουμε γνώση των πάντων που  αφορούν την Παναχαϊκή -μια Πόλη -μια Ιστορία  και όχι μόνο».