Σήμερα Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αγρινίου, ο 22χρονος από την Παραβόλα που έσφαξε με κουζινομάχαιρο τη 44χρονη μητέρα του, καταφέροντάς της τρεις μαχαιριές στο θώρακα και την κοιλιά και τραυμάτισε στην ωμοπλάτη τον αδερφό του.

Η κηδεία της γυναίκας έγινε χθες. Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά της 44χρονης, ο μικρός της γιος, που ήταν παρών στο φονικό και οι δυο κόρες της, καθώς και ο σύζυγος της, που βλέπει την οικογένεια του να δοκιμάζεται σκληρά. Την σύζυγο του νεκρή και τον μεγαλύτερο γιο του αντιμέτωπο με βαρύτατες κατηγορίες. Την ώρα της κηδείας η αδερφή της θανούσης δεν άντεξε, λιποθύμησε μέσα στην εκκλησία, σύμφωνα με το agriniopress.

Χθες τα δύο αδέλφια, ο δράστης και ο 18χρονος, που δέχτηκε την επίθεση, συναντήθηκαν στα κρατητήρια και μάλιστα στην αρχική κατάθεση που έδωσε ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικός για τον αδερφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να τιμωρηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως ο μικρός αδερφός υποστήριξε πως ο δράστης ναι μεν δεν είχε πρόθεση να του κάνει κακό, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο για την μητέρα τους.