Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Παραβόλα Αγρινίου τελέστηκε πριν από λίγη ώρα η νεκρώσιμος ακολουθία της 44χρονης Κωνσταντίας, της Κωνσταντίνας όπως την φώναζε η οικογένειά της, οι φίλοι, οι γνωστοί και οι συγχωριανοί. Τραγικές φιγούρες ήταν τα μέλη της οικογένειας της.

Μάλιστα, η κόρη της θανούσης, σύμφωνα με το sinidisi, βγήκε με λυγμούς από την εκκλησία, μην αντέχοντας την ψυχολογική πίεση, φωνάζοντας «μαμά, που είσαι μαμά μου», ενώ η αδελφή της εκλιπούσης λιποθύμησε μόλις βγήκε από την εκκλησία και χρειάστηκε η συνδρομή γιατρού! Στη νεκρώσιμο ακολουθία παρέστη σύσσωμο όλο το χωρίο, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί της 44χρνονης από την Αγία Παρασκευή (Ζελίχοβο) του Αγρινίου.

Στο μεταξύ ο 22χρονος μητροκτόνος εμφανίστηκε μετανιωμένος για το κακό που έχει προκαλέσει λέγοντας στους δικηγόρους του: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω. Δεν ήθελα να προκαλέσω αυτό το κακό». Όπως υποστηρίζουν οι δύο δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του το όλο επεισόδιο ήταν συνηθισμένος καυγάς, ενώ ο 22χρνος προτού προβεί στην αποτρόπαια πράξη του ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.