Αν υπάρχει ένα ζωντανό παράδειγμα της σύγχυσης που επικρατεί ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν είναι άλλο από υποψήφιο βουλευτή του κόμματος και γνωστό Πατρινό πολιτευτή που ανεβάζει κατά κόρον αναρτήσεις στο facebook, εκθειάζοντας την "πρώτη φορά Αριστερά".

Ο ίδιος προσπαθώντας να δικαιολογήσει την στάση του κόμματος του μετά τα μνημόνια, μοιάζει από ένα σημείο και μετά να… κάνει ντρίπλες γύρω από τον εαυτό του. Από τους Ζαπατίστας, τους Podemos, μας γυρνάει κάθε τόσο στον πόλεμο κατά του Πελετίδη και της δημοτικής αρχής. Από τους Πασόκους, τους νεοδημοκράτες, τους χρυσαυγίτες και τα λαμόγια του συστήματος, προβάλει την αντιστασιακή θέση του ΣΥΡΙΖΑ που πολεμά τα κανάλια και τους μεγαλό – καρχαρίες.

Το καλύτερο από όλα το έκανε στην απεργιακή κινητοποίηση, όπου κατέβηκε σαν ελεύθερος επαγγελματίας και όχι σαν Συριζαίος, όπως τόνισε στα ΜΜΕ,  ταυτιζόμενος με τον κοινωνικό του ρόλο. Το ασφαλιστικό είναι ληστρικό κατά την άποψη του, άσχετα αν πριν κανά μήνα μας εξηγούσε στο f.b. γιατί θα το ψήφιζε. Λίγες ώρες μετά την πορεία άφηνε να εννοηθεί ότι το μεγάλο πλήθος των συγκεντρωμένων είναι απεσταλμένο από τα αφεντικά τους που θέλουν να ρίξουν τη κυβέρνηση. 

Αυτό, πάντως, που κάνει εντύπωση είναι ότι τα συσχετίζει όλα με τέτοιον τρόπο στο μυαλό του που δείχνει να έχει μία συνθετική ικανότητα, όχι τόσο πολιτικής σκέψης, αλλά κυρίως μαγειρικού ταλέντου

Γιατί εδώ που τα λέμε με αυτά που γράφει, φαίνεται να τα έχει κάνει σαλάτα στο μυαλό του...