Ακόμα κι όταν είστε τρελά ερωτευμένη με κάποιον, συχνά μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε αν εκείνος που έχετε απέναντί σας, είναι πραγματικά ο ιδανικός για εσάς. Όσο καιρό κι αν είστε μαζί.

Η απόφαση να δεσμευτείτε ουσιαστικά με κάποιον, θέλει βαθιά περισυλλογή και ο καθένας μας έχει διαφορετικά κριτήρια. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ξεκινήσετε από την εκτίμηση των αποδείξεων…

Με αυτό κατά νου, εδώ είναι 9 σημάδια που μαρτυρούν ότι βρήκατε την αδερφή ψυχή σας. Δεν χρειάζεται να ταυτιστείτε με όλα τα σημεία γιατί ακόμη κι αν λίγα από αυτά ισχύουν, τότε έχετε κάποιον πολύ ιδιαίτερο κοντά σας, αναφέρει το newsbeast.

Του λέτε πράγματα που δεν μπορείτε να πείτε σε κανέναν άλλο

Δεν εννοούμε κουτσομπολιό ή ανούσιες φλυαρίες αλλά προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή σας. Αυτό σημαίνει ότι τον εμπιστεύεστε – ένα πολύ σημαντικό συστατικό για τη μακροπρόθεσμη σχέση.

Τον αφήνετε να σας δει σε στιγμές αδυναμίας

Είναι εύκολο να είσαι ευτυχισμένος όταν αισθάνεσαι καλά με τη ζωή. Αλλά τι γίνεται όταν έρχονται οι δυσκολίες; Θέλετε να τον δείτε όταν σας έχουν αρνηθεί εκείνη την πολυπόθητη αύξηση; Ή όταν πέθανε ο σκύλος σας; Ή όταν απλά είχατε μια κακή μέρα; Αν ναι, αυτό σημαίνει άνεση και οικειότητα και σημαίνει ότι βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο.

Τον σέβεστε

Δεν θέλετε να τον αλλάξετε. Μπορεί βέβαια να υπάρχουν πράγματα που σας ενοχλούν στην καθημερινότητα , όπως κι εκείνον άλλωστε, αλλά σε γενικές γραμμές τον αγαπάτε για αυτό που είναι, έτσι όπως είναι.

Θέλετε να τον συστήσετε στον κύκλο σας

Είστε περήφανη για εκείνον και θέλετε οι πάντες να ξέρουν πόσο υπέροχος είναι ο άντρας που έχετε στο πλευρό σας.

Δεν φοβάστε να διαφωνήσετε μαζί του

Γνωρίζετε ότι ακόμη κι αν δεν συμφωνείτε θα ακούσει ο ένας τη γνώμη του άλλου χωρίς να γίνει κανένας πόλεμος.

Γελάτε μαζί

Το γέλιο είναι ένα από τα πιο απλά και ευχάριστα πράγματα της ζωής. Είναι υπέροχο να μπορείτε να γελάτε μαζί.

Σας ελκύει

Η φυσικοχημεία αποτελεί αναμφισβήτητα σημαντικό συστατικό σε μια υγιή σχέση. Ακόμη κι αν ο καλός σας δεν έχει αυτό που λέμε κλασική ομορφιά, το πιο σημαντικό είναι εσείς να τον βρίσκετε ελκυστικό.

Δεν αισθάνεστε ζήλια

Είστε άνετη όταν βγαίνει μόνος του με τους φίλους του ή ακόμη και με φίλες. Εξάλλου κι εσείς χρειάζεστε χρόνο να αφιερώσετε στα δικά σας χόμπι.

Νιώθετε ότι σας κάνει καλύτερο άνθρωπο

Σας κάνει να αισθάνεστε πιο έξυπνη, αστεία, ελκυστική, δημιουργική. Δίπλα του βγάζετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Νιώθετε ότι αναδεικνύει και συμπληρώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας.