Πατρινός, πρώην μοναχικός τύπος, ερωτεύτηκε για τα καλά και το... έσκασε από την Πάτρα. Βλέπετε, ο έρωτας του, όχι μόνο δεν εγκρίνεται από το στενό φιλικό και συγγενικό του περιβάλλον, αλλά στην αρχή τουλάχιστον ήταν κυνηγημένος από παντού.

Ο Πατρινός μοναχικός 35άρης τύπος που προέρχεται από μία οικογένεια με οικονομική άνεση και ευμάρεια, σύχναζε σε “ροζ” μπαράκια και στριπτιτζάδικα της περιοχής, προκειμένου να... σκοτώσει την μοναξιά του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τα όσα λέγονται στο περιβάλλον του, ήταν ιδιαίτερα ντροπαλός στις σχέσεις του με το αντίθετο φύλο, παρά το όμορφο παρουσιαστικό του και τις ελάχιστες φορές που έτυχε να βγει με κάποια κοπέλα, ήταν τόσο αδέξιος που η κάθε μία γινόταν “Λούης”.

Μοιραία στα στριπτιτζάδικα και στα μπαράκια, λοιπόν, ο Πατρινός αυτός εκτός του ότι περνούσε εκεί την ώρα του, προσπαθούσε να νικήσει και το φυσικό του “κόμπλεξ” με το αντίθετο φύλο. Ο έρωτας, έτσι, του ήρθε από την... μπάρα και συγκεκριμένα όταν χόρευε μία νεαρή 22χρονη από την Μολδαβία, με υπέροχο πρόσωπο και ανάλογες καμπύλες.

Ο 35άρης αφού έκανε το πρώτο prive χορό μαζί της, κατόπιν έκανε ακόμη πιο συχνές τις επισκέψεις του στο συγκεκριμένο μαγαζί, αναπτύσσοντας σχέση με την όμορφη χορεύτρια, καταφέρνοντας να την πείσει μετά από κάποιες νύχτες να βρεθούν σε “ροζ” κρυφό ραντεβού, έξω από το κατάστημα.

Το πρώτο ραντεβού έγινε σε δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου, ο 35άρης μοναχικός τύπος πλήρωσε αρκετά (κοπέλα και δωμάτιο), ενώ από τότε ακολούθησαν αρκετές ακόμα παρόμοιες συναντήσεις. Στις συναντήσεις αυτές ο Πατρινός αποδείχτηκε ότι στην πράξη, στο κρεβάτι, δηλαδή και όχι στην θεωρία, ήταν περισσότερο "πεινασμένος", παρά ντροπαλός, αφού ζητούσε αλυσίδες, μαστίγια και άλλα αξεσουάρ, με την νεαρή χορεύτρια να ανταποκρίνεται στα γούστα του και να παίρνει και αυτή την ανάλογη ευχαρίστηση.

Οι συναντήσεις αυτές εξελίχτηκαν σε έρωτα και μάλιστα αμοιβαίο, με την 22χρονη από κάποια στιγμή και μετά να μην δέχεται να πληρωθεί και τον 35άρη μοναχικό τύπο να προσπαθεί να την βγάλει από το... λούκι και από το κύκλωμα της νύχτας.

Και επειδή γνώριζαν και οι δύο ότι αυτά δεν είναι εύκολα πράγματα και μαθαίνονται στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, πήραν την απόφαση και εδώ και κάμποσο καιρό το... έσκασαν για την Αθήνα, όπου μένουν μαζί σαν ένα κανονικό ζευγάρι. Γιατί πώς να το κάνουμε;

Ο έρωτας για να εξελιχτεί θέλει την τρέλα του από όπου και αν ξεκινά...