Το ALL SPORTS CLUB σε συνεργασία με κορυφαία γυμναστήρια, διοργανώνει το :
«Winter series-FIT CAMP 2016»
Το Fit Camp θα γίνει στις 12-13-14/2/2016 στο χώρο του συγκροτήματος “THE RANCH” στο Σοφικό Κορινθίας.
Ένα χειμερινό event στη φύση για όλη την οικογένεια, με : προγράμματα fitness, μουσική και πάρτι, ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους (ιππασία με άλογα ή πόνυ, βόλτες με άμαξα και τρενάκι, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τοξοβολία, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, καλλιτεχνούπολη, κ.α.), ψυχαγωγία και πολύ πολύ δράση..!!
Ελάτε να αθληθούμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε, σε ένα πανέμορφο μέρος μέσα στο πράσινο και να περάσουμε ένα φανταστικό τριήμερο. Και όλα αυτά με τους κορυφαίους γυμναστές, χορευτές και entertainers. Με πολλά και διαφορετικά προγράμματα εκγύμνασης από τα δημοφιλέστερα γυμναστήρια, με θεματικά βραδινά πάρτι, κεφάτους διαγωνισμούς , πολύ γέλιο και… διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως, αναμφίβολα πρόκειται για το event του χειμώνα.
Απευθύνεται σε όσους αγαπάνε την γυμναστική, τον χορό, τις αποδράσεις, την φύση, τις έντονες εμπειρίες. Σε όσους είναι ή αισθάνονται νέοι, στους λάτρεις του extreme αλλά και στους ..πιο χαλαρούς τύπους, και κυρίως σε όσους αγαπάνε την καλή παρέα και τις όμορφες αναμνήσεις..!!
Σε συνεργασία με τα κορυφαία γυμναστήρια: ADDICTION GYM - GYM TONIK - HATHA YOGA & PILATES STUDIO - PATRA FITNESS - GYM MAIANDROS - REACTION GYM - HEALTH CLUB FITNESS - EQUAL HEALING PATH STUDIO.
Μαζί μας ακόμα θα είναι και οι κορυφαίοι: Παγουλάτος Χρήστος (fitness instructor), Luiz Mendes (χορευτής/χορογράφος).
Το event θα υποστηρίξει και η HERBALIFE, αποκλειστικός συνεργάτης μας σε είδη διατροφής, υγείας και ευεξίας.
Με δυνατότητα τριήμερου (2 διανυκτερεύσεις) ή διήμερου (1 διανυκτέρευση) και όπως πάντα εκπληκτικά προσιτές τιμές.
Αξέχαστη εμπειρία, δυνατές αναμνήσεις… Μην λείψει κανείς..!

Για περισσότερες πληροφορίες / κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 694 60 60 485 και 6973 79 79 23
ή βρείτε μας στο: www.facebook.com/AllSportsClubGR