Στην Πάτρα θα βρίσκεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας τις επόμενες μέρες. Ο υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφτεί την αχαϊκή πρωτεύουσα, στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολιούχου της πόλης Αγίου Ανδρέα.

Η επίσκεψη του στην Πάτρα φυσικά θα έχει το δικό της σκοπό, περνώντας το μήνυμα που θέλει, σχετικά με τις εσωκομματικές τριβές της Νέας Δημοκρατίας, στον απόηχο του φιάσκου με την αναβολή των εκλογών.

Το περιβάλλον του Απόστολου Τζιτζικώστα, ακριβώς μετά από αυτό το φιάσκο δεν έχει σταματήσει να διαρρέει, όλες αυτές τις μέρες που έχουν μεσολαβήσει, ότι ο μεγάλος κερδισμένος από τις εξελίξεις είναι ο Περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε μία περιοχή που πριν από την αναβολή των εκλογών κινούνταν, μάλλον προς την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Πάντως, ο κ. Τζιτζικώστας, εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στην Πάτρα στις εκδηλώσεις που θα γίνουν για την εορτή του Πολιούχου της και πρόκειται να έχει συναντήσεις με κομματικά στελέχη και φίλους. Άλλωστε, από την Πάτρα ξεκίνησε την περιοδεία του για την μάχη που θα έδινε και εδώ φαίνεται ότι θέλει να την ολοκληρώσει…