H Παναχαϊκή ετοιμάζεται για τον αγώνα που θα γίνει αυτή την αγωνιστική στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με την Λάρισα, στην πρώτη επιστροφή του Αλέξη Κούγια στην Πάτρα, κάτι που ασφαλώς και δίνει μια άλλη ιδιαιτερότητα στο παιχνίδι.

Ο γνωστός νομικός που πλέον έγινε πρόεδρος της Λάρισας, επιστρέφει στην Πάτρα για να είναι στο πλευρό της νέας του ομάδας και οι οπαδοί της Παναχαϊκής ετοιμάζονται από τώρα για να τον… υποδεχθούν, μη ξεχνώντας το πέρασμα του από την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο ίδιος μάλιστα σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Λάρισας γνωστοποίησε πως θα βρεθεί στην Πάτρα μαζί με τους οπαδούς της νέας του ομάδας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε για την ανακοίνωση που εξέδωσε o σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών των «κοκκινόμαυρων».

«Η Πάτρα γνωρίζει ποιος είναι αυτός που επί επτά χρόνια πλήρωνε τα χρέη ανέβασε την ομάδα από τη Γ” Εθνική στη Β” Εθνική χωρίς να έχει καμία βοήθεια από πουθενά, χωρίς καμία πινακίδα, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς ούτε ένα ευρώ από τον κόσμο» ανέφερε.

Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Β” Εθνική δύο φορές έπαιξε στα πλέι οφ και λόγω των γνωστών διαδικασιών όπως αποφάνθηκαν και τα δικαιοδοτικά όργανα έχασε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκα από τον Πλατανιά. Κάθε μέρα είμαι στην Πάτρα για δύο σοβαρές δικαστικές υποθέσεις και στο δρόμο όλοι με χαιρετάνε και συγκρίνουν την Παναχαϊκή πώς ήταν με μένα και πως είναι τώρα». 

Καταλήγοντας τόνισε: «Θα είμαι στο γήπεδο όχι με τους φίλους μου στην Πάτρα που επί χρόνια είχα καθιερώσει αλλά μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς της Λάρισας για να απολαύσουμε την ομάδα που κάναμε φέτος».